Profielfoto van anthony68

anthony68

Man
56 jaar
http://www.anthony68.web-log.nl
03 jan 2009
17 mei 2011

» Verhalen van anthony68

2010 is het jaar van mijn roman. Voor de derde keer probeer ik mijn levensverhaal te schrijven. Dit maal met eindredactie en corrigerende vaardigheden van mijn lerares Nederlands.
Het is ook een nieuw begin voor mijn bedrijf. Ik heb diploma lifecoach en mag van UWV me inschrijven bij kvk. Ondernemen is het nieuwe avontuur. Komende 5 jaar moet ik mezelf bewijzen dat ik winst kan maken en clienten kan aantrekken.
Ook een uitdaging om een HBO studie te doen. Mijn deel-diploma kwaliteitsmanagement loopt lekker ik hoop 1 nov examen te doen en met mijn scriptie en bijlage kwaliteitshandboek voor bedrijf van mijn broertje te slagen.
De ochtenden zijn nog moeilijk. Ik heb nog steeds last van mijn ziekte en opstaan en in het ritme komen is nog moeilijk. maar smiddags heb ik weer zin in leven en probeer zoveel mogelijk te studeren of achter computer. natuurlijk hoort ontspanning er ook bij en gezond leven omdat mijn bloedwaarden te hoog zijn. Teveel suiker en hoge bloeddruk. En ik ben te dik. Dus afvallen dit jaar. Ik ga binnenkort sporten...knipoog
Ik hou van mijn familie en vrienden en dank God voor hun in mijn leven....verliefd
Ik wens jullie allemaal gezondheid, liefde en succes toe....
gr anthony68
OK!
862x bekeken