Profielfoto van Bibiana

Bibiana

Vrouw
34 jaar
11 okt 2009
12 okt 2009

» Verhalen van Bibiana

Ik heb mij aangemeld op deze site met een doel voor ogen. Dit doel is om af te vallen, maar vooral om te leren genieten van het leven! Aangezien ik sommige mensen op deze site persoonlijk ken, en ik liever niet heb dat ik herkent wordt heb ik er voor gekozen om anoniem te blijven...

Ik heb heel erg lang nagedacht over een geschikte ‘gebruikersnaam’. Ik wou graag een naam gebruiken die staat voor wat ik voel, wie ik ben en wie ik wil zijn. Ik wou graag een naam die mij elke keer weer zou gaan herinneren aan mijn doel en motto. Een naam die bij mij past op dit moment. Deze naam is uiteindelijk Farfalla (vlinder) Bibiana (vol met leven) geworden.

Ik heb voor Farfalla gekozen omdat ik vaak nadenk over het liedje Vlinder, van Marco Borsato. Ik heb het idee dat ieder mens een vlinder is. Iedereen begint als een rups, en wordt langzaam aan door alles wat hij of zij mee maakt een vlinder. Ik vind dat het nu eens tijd wordt dat ik een vlinder word. Dat ik mijn vleugels uitsla, en ga genieten van het leven!

Als tweede naam heb ik gekozen voor Bibiana. Dit omdat ik vol wil zijn met het leven. Elke dag wil ik intens genieten, zodat geen enkele dag voor niets is geweest. Elke dag wil ik iets bereiken, leuke herinneren opdoen en genieten, zodat ik later als ik ouder ben terug kan kijken op een heel erg mooi leven vol met mooie herinneringen. Ik ben 19 jaar oud, en eigenlijk alleen nog maar bang geweest, heb mij alleen nog maar eenzaam gevoelt, en ben meestal verdrietig en ‘down’. Ik sluit mijzelf vaak op in mijn kamer, zodat ik met niemand de confrontatie aan hoef te gaan. En dat wil ik dus niet meer!

Vandaag is de eerste dag van mijn ‘nieuwe leven’! Ik heb eindelijk de stap gezet, en ik ga er voor vechten om te bereiken wat ik wil bereiken. Als dit niet altijd even snel gaat, dan gaat het maar even langzaam… Zolang ik maar vol blijf houden en vecht voor wat ik echt wil!

Als je geduldig bent, gebeurt het vanzelf. Als je genieten wil, wil het dan niet te snel.
Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het niet nu nog te vroeg.
Alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn!.


386x bekeken