Profielfoto van Rogieeer

Rogieeer

Man
27 jaar
16 aug 2011
21 aug 2011

» Verhalen van Rogieeer

You can take everything I have,
You can break everything I am.

Like I'm made of glass,
like I'm made of paper.

Go on and try to bring me down.
I will be rising from the ground,

like a skyscraper.
Like a skyscraper.




I like:
~Anime (VampireKnight, Naruto, Tsubasa Chronicle)
~Raak Frambozen aanmaaklimonade
~Snoep
~Demi Lovato (Proud2be a Demi Lovato fan terwijl ik een jongen ben =D.)
~Awesome Smileys
~Maplestory
~Mensen die ANDERS zijn.

~Paramore
~Plain White T's
~Selah Sue
~Greenday
~Camping de Kleine Wolf
~TeenNick
~Griekenland
~Kingdom Hearts
~Zelda
~Sneakers




I DISlike:
~Mensen op youtube die om Thumb Ups vragen.
~Houthakkers
~Enge beesten
~Uggs
~Staatsloterij
~De Makro en de Slygro (ik weet niet eens hoe je het schrijft)
~Mensen die smileys als 'o.o, -.-, T__T' enzo niet begrijpen
~Aandachtzoekers
~Fakereactie's op hyves



Oké dat is niet eens alles maar ik heb geen zin om te typen.
Ik heb misschien dingen bij like/dislike staan waardoor jullie denken dat ik een meisje ben maar dat ben ik dus NIET. Ik ben gewoon ANDERS. Okédan.


Nu komt een hele lange waslijst met van alles.
Ik ben dus Rogier, ik ben 13 jaar. Ik zit op middelbare school OVC (Oostvaarders college) in Almere. DjLovenoes heeft me hier heen gehaald. Ik vind dat ze een domme naam heeft. Ik haat de nieuwe msn smileys. Ik hou van random youtube filmpjes. Ik snap nogsteeds niet waarom die twee dingen niet bij mijn like/dislike lijst staan. Ik heb een hekel aan mensen die zeggen: 'Ik wordt' of 'Jij word', want dat is FOUT.
Ik verveel me heel vaak. Ik word op school wel eens aangezien als homo hoewel ik dat niet ben. Ik wil ruilen van naam met iemand anders. Ik vind dat glasdoekjes stinken. Koffie is lekker imo. Koffiekoekjes zijn heerlijk imo. Imo = In my opinion. Ik vind dat mensen vaker hoofdletters en punten op het internet moeten gebruiken. <- Nee ik ben GEEN nerd oid. Oid = Of iets dergelijks. Ik haat het zo erg als mensen mijn afkortingen of smileys niet snappen =[. Ik ben 1x naar pinkpop geweest en verder naar geen enkel ander concert. Ik verveel me VAAK. Ik ga nooit meer naar mijn vader toe omdat ik ruzie met hem heb. Ik denk dat mijn stiefvader mijn echte vader is. Ik heb 6 zussen en 2 broers. Ik lees niet veel boeken, maar als ik boeken lees heb ik ze in 1 á 3 dagen uit. Atm ben ik bezig met dit typen en tegelijkertijd ook met Zelda. Ik heb geen geloof. Vroeger wilde ik altijd een wolf zijn. Ik houd van pindakaas en jam tegelijkertijd op mijn brood. Ik heb een hekel aan webcammen, maar ik heb nog nooit op weigeren geklikt als iemand wilt webcammen. Ik vind het heel lastig om mensen af te wijzen. Ik vind habbo hotel een duf spel. Ik ben op 10 September jarig. Ik kan het alfabet opzeggen in minder dan 15 seconden. Ik heb weinig slechte eigenschappen, maar als ik ze heb zijn extreem. Ik onthoud dingen alleen dingen als ik ze leuk vind. <- Dat heb ik dus 4x moeten typen omdat het perongelijk weg was gegaan oid. Ik vind schietspelletjes lame. Het valt mij op dat ik heel weinig smileys gebruikt heb. Ik vind Christina Grimmie echt awesome. Tiffany Alvord ook, maar minder. Ik heb een hekel aan Nederlandse liedjes. Ik ben vaak in de war. En daarmee sluit ik het af. (:



"Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy."
Ludwig van Beethoven (1770 - 1827)
539x bekeken