:-)

vanmorgen 70 op de weegschaal... erg vrolijk 1 kilootje draf, geen idee waar vandaan... probeer niet later dan 7 uur in de avond te eten...hoop dat ik het nu langer dan een week volhoudvrolijk

moet steeds denken aan die spuit in de metro paar weken terug..

ik was moe, hard gewerkt, stap in de metro en zag een vrije bank. Ik keek of me plekje schoon was, blijbaar iets te vluchtig, en ging zitten. kwam er een vrouw verschrikt op me af: ''oeeeeh kijk uit meisje, er ligt daar iets heeel gevaarlijks!!!gaap!'' zo'n manisch wijf dat binnen een minuut de hele metro zou kunnen terroriseren. toch ben ik der heel erg dankbaar...ik ging namelijk bijna op een heroinespuit zitten: of iets vergelijkbaars...
ik nam ergens anders plaatst, waarnaar die vrouw me later nog even geschrokken aankeek... terwijl ik daar zat voelde ik in me gedachte die naald diep in me bil prikken.... het zag een tijdje zwart voor me ogen. wat een indruk zo'n madam al niet kan maken met der paniekerige gedrag..
het werd licht, metro reed de tunnel uit weer boven de grond... er stape bij de eerstvolgende halte een hoop mensen uit, waardoor ik zicht kreeg op de bank rechts achterin. wat een leuke man zat daar!! kijken...en kijken...en kijken en JA!! hij heeft me gezienerg vrolijk en hij blijft kijkenvrolijk hij staat op en blijft kijken.... loopt in mijn richting...ik lach, hij lacht terug... bekijk hem aandachtig, hij staart naar me borsten en me trippie tas die ik bij me droeg... en voor ik het weet stapt hij uit.... blijf achter me een brede grijns.. wat was hij mooi... zou hij zo dicht bij mij wonen? die zie ik nooit meer?

flirten doe ik graag en veel. helemaal als ik een uur voor de spiegel heb gestaan en naar buiten ga...wetend dat ik er leuk uitzie, met een glimlach de straat op. kijken, staren, mysterieuze en onschuldige blikken...soms een beetje brutaal en dominant, maar vooral speelsvrolijk wie wil met mij contact leggen. jong oud, dik dun, lang kort, verzorgd of niet....... ik kijk naar jou, hoop jij ook naar mij. ik lach, lach je terug?

de perverse versie in mn lezerslijstknipoog

13 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nickname
nickname, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende