.

Yeaaah! het lijkt ineens heel makkelijk te gaan!
al een tijd niet meer gesneden, vrijdag uit geweest met S en daar ook nog met een niet zo hele lelijke jongen (lees best wel erg knappe jongen) gezoent (A)
en nou ga ik dinsdag ergens wat drinken met een jongen uit de klas van me basisschool waar ik vervolgens een smsje van krijg met daarin :
hee lieverd denk je dat het misschien iets tussen ons zou kunnen worden? kusje.
waarop ik antwoord nou we hebben elkaar nu al een tijd niet meer gezien laten we elkaar eerst wat beter leren kennen enzo.. maar ik vind het eigenlijk wel een klein beetje leuk dat hij zo doet tegen mij verward
maarja we zien wel wat ervan komt!

wel heb ik best wel ruzie gemaakt met een vriendin van mij,
ik zit op paardrijden en daar hadden we altijd een heel hecht groepje mee, en nu is een van die meisjes vriendinnen geworden met Misha, een meisje die bij mij op de basisschool had gezeten, en zij was toen zo lullig tegen mij geweest! zij bleef namelijk zitten en toen hadden wij in de vakantie heel veel gelogeerd en afgesproken enzo! maar toen we op school kwamen was ze de eerste weken nog heel aardig enzo maar ineens had ze door dat ik neit zo hoog stond in de klas en dat zij wel hoger zou kunnen komen enzo en toen heeft ze mij helemaal laten vallen. en nu is Floor daar dus hele goede vriendinnen mee. nou prima maar ze gaat haar overal bij betrekken enzo echt ze neemt haar mee naar verjaardagen en feestjes en als we met ze alle bij iemand gaan slapen neemt ze haar ook mee! ik vind het heel moeilijk om daar mee om te gaan want kijk dat ze een keer meegaat ja okee maar dat ze overal mee moet kan ik gewoon echt niet hebben! en Floor begrijpt mij niet en gelooft niet dat M dat heeft gedaan enzo! en nou had ze gezegt dat ze bij ons groepje hoorde enzo!

maarja ik had het er moet Sofie over en die vind Misha ooki niet zo aardig enzo.
maar ik ben nu heel close met Sofie en daar ben ik echt heel blij mee! we hebben echt heel veel lol enzo! maar ook hele serieuse gesprekken maargoed. we hadden het zo over hoe het was enzo maar het is gewoon niet meer zo als het was en dat zou het ook nooit meer worden ons groepje is gewoon helemaal uit elkaar gevallen! van de ene kant vind ik dat echt heel erg jammer maar van de andere kant denk ik ja boeiend het is leuk zoals het is enzo ik zie allemaal wel hoe het gaan lopen en wat er gaat gebeuren, nouja
kusjes
23 mrt 2008 - bewerkt op 29 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van anneke53
anneke53, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende