..

Gister was ik een beetjee.. tjaa
ik was die dag ook een paar uurtjes bij laurens toen bij hem ging er een traan over me wang.
Ik wist zelf niet wrm , ik d8 dat ik hoopte dat hij het niet zag , maar diep van binnen wou ik het stiekem wel.
Tjaa hij zag het dus niet die avond heb ik nog met hem zitten praten op msn als ik met hem praat op msn dan durf ik alles te vertellen en hij helpt ermee op telossen niet hij hoort het dat was het.
Hij vraagt door en helpt. daar ben ik hem heel dankbaar voor (L) want hij is als een oudere broer die ik noooit heb gehad en waar ik veel om geef. sinds gister ben ik veel blijer dat ik hem heb.
Hij zag het d8 ik dus ik d8 dat hij gevoelloos was , maar hij zag het echt niet. hij zij ook op msn als ik het had gezien dan was ik naar je toen gekomen een knuffel gegeven en gevraagt wat er was en mocht je bij me uithuilen. toen hij dat vertelde was ik zo blij met sinds hij dat zij vindt ik voel ik dat ik hem echt alles kan vertellen hij verteld het niet door. ik geef sinds gister echt veel meer om hem. (L) ik hoop eigenlijk dat hij voor eeuwig in m'n leven voorkomt.. ik heb dingen verteld die eigenlijk niemand weet want ik vertel me vriendinnen hoe ik me voel maar niet diep diep vanbinnen en dat heb ik zelfs verteld. maar alsnog heb ik het gevoel dat hij de enige is die ik echt echt me diepste gevoellens kan vertelllen (L)
Ik ben blij dat je die dingen voor me doet (L) Laurens erg vrolijk
24 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XxCharissa
XxCharissa, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende