100 day challenge: dag 30

Dag 30. Vandaag is de dag dat ik mijn eerste versie van mijn roman af wil krijgen. En dat gaat me zéker lukken. Dat betekent dat ik in 1 november ben begonnen met het schrijven van dit boek en dat ik het eind januari af krijg. En dus drie maanden in totaal ermee bezig ben geweest. Eerlijk is eerlijk: ik had het al veel eerder kunnen voltooien, maar mijn leven zat in de weg. Met name die verbouwing.

Maar, ik ben echt bijna klaar met de eerste versie en dat voelt echt goed. Gezien ik vanavond mijn schrijfavond heb, heb ik genoeg tijd om ook echt te schrijven. Superfijn! Ik ben echt trots op mezelf, want dit is het tweede schrijfproject dat ik tijdens deze challenge af krijg.

Het volgende doel is de eerste versie van een ander boek voltooien. Die wil ik dag 50 af hebben. En ik heb echt zo veel zin om daar verder mee te gaan, want het voelt als mijn beste boek tot nu toe. Ik heb er alleen nog geen uitgever voor, haha. Maar dat gaat vast goedkomen, dan moet ik alleen wel het boek voltooien knipoog
Vervolgens wil ik dag 80 zowel de roman die ik vandaag voltooi als de roman die ik dag 50 wil voltooien geredigeerd en gewijzigd hebben en dag 100 wil ik een ander schrijfproject (van zo'n 20.000 woorden) af hebben.

Verder wil ik vandaag 4 kilo minder wegen, maar ik kan mezelf dus niet wegen hier (en als dat al kon, dan moet ik realiseren dat weegschalen overal anders zijn). Ik kan dus niet zeggen of dit me gelukt is of niet.


Gisteren zei ik dat ik de volgende dingen zou doen. Ik kleur groen wat ik heb gedaan:

14.300 stappen
Geen toegevoegde suikers
Verhaal voor opdrachtgever (rond de 1500 woorden)
Tekst opdrachtgever (500 woorden)
Lijst met dingen van vroeger maken
Opdrachtgever mailen met wat eerste teksten
2000 woorden roman
vrijwilligerswerk-ding voltooien (in de avond, omdat ik daar niet echt bij na hoef te denken)
Bellen naar aannemer, om te kijken of de verbouwing op schema loopt en ik eind deze week weer naar huis kan


Ik ben zó trots op mezelf. De 14.300 stappen waren nog best lastig, maar het was tegelijkertijd zo ontzettend prettig om het te kunnen halen. 's Avonds tijdens het tandenpoetsen was ik nog door de badkamer aan het lopen om de laatste 200 stappen te kunnen halen. Maar het is me gelukt!
Tijdens mijn wandeling in de ochtend (dat waren zo'n 7000 stappen) was ik aan het berekenen hoeveel tijd ik nodig had voor al het schrijfwerk en ik kwam tot de conclusie dat het best wel meeviel, als ik me maar niet te veel liet afleiden door Facebook of YouTube.

En dus ben ik na die wandeling lekker aan de slag gegaan. Ik heb echt véél gedaan en ik voel me er zo goed bij. Ik heb het idee dat ik de 'Miracle Morning' vibe weer wat beter te pakken heb. En ik merkte dat ik me naar mijn ouders toe ook een stuk opgewekter voelde en dat ik me wat minder druk maakte om wat ze allemaal vonden. Gisteren dus wel echt het beste uit mijn dag gehaald en ik ben van plan dat vandaag weer te doen.

Aanvullend ben ik nu een non-fictieboek aan het lezen dat heel vaak werd getipt in de Miracle Morning groep op Facebook. Het heet The 5 second rule. En het sluit heel mooi aan op de dingen die ik geleerd heb tijdens het lezen van de Miracle Morning en ik ben nu al bezig om dingen toe te passen die ik lees in The 5 second rule. Mochten mensen meer willen weten, er staan wel wat lezingen van de auteur op YouTube.
Ik heb wat dingen vanochtend toegepast en daardoor voel ik me nu energieker. Whoop! Miracle Morning in combinatie met de 5 second Rule is geweldig!

Van mijn lijst heb ik overigens wel gebeld naar de aannemer, maar niet te pakken gekregen. Moet daarvoor dus in de herhaling.

Vandaag heb ik wederom een wat chaotische dag, omdat ik in de ochtend naar de sportschool wil en omdat ik 's middags een vergadering heb en 's avonds ga ik dus schrijven op locatie met mijn vaste clubje. Het sporten in de sportschool is fijn, maar gezien ik momenteel niet thuis ben, kost het me echt veel reistijd.
Ik wil toch kijken of ik de volgende dingen voor elkaar kan krijgen (en met dezelfde vibe van gisteren moet ik een heel eind komen).

14.300 stappen zetten
3 teksten voor een opdrachtgever (350 woorden per stuk, dus 1050 woorden ongeveer)
Tekst opdrachtgever (5000 woorden)
Verhaaltje voor opdrachtgever (1500 woorden)
Groepsles sportschool
Vergadering
Paar kleine dingen voor vrijwilligerswerk doen
Bellen aannemer, again, om te vragen of ik dit weekend weer terug naar huis kan
Eerste versie roman voltooien

Let's go for it erg vrolijk
30 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende