1ste leer jaar.

Oke, ik heb mijn middelbare school afgemaakt. Het was kut, ik werd daar niet gewaardeerd. Maar ik werd ook niet gepest. soms dan. ik had ook een vervelende klas. En met liefde had ik ook niet veel geluk.
Toen nog nooit een vriendje gehad, maar ach zo erg was dat ook weer niet.
Gelukkig heb ik wel gewoon vrienden en vriendinnen.
Ik was heel verlegen en soms ook onzeker.

En dat nam ik gelukkig niet mee naar de hogere school. Of, nouja misschien toch wel maar ik was wel veel minder onzeker en verlegen knipoog

Nieuwe school, nieuwe mensen, nieuwe start!

Het allerbelangrijkste: wees altijd jezelf!
Je wilt toch liever vrienden hebben die jou waarderen om wie jij bent vrolijk (Ik ben altijd mijzelf geweest hoor)

De klas was best groot en het zag er wel leuk uit. Ik begon mensen aan te spreken die mij wel aardig leken. en bij sommige mensen vooral bij 1 meisje klikte het meteen! Zij was zo vrolijk en grappig, en zij vond mij ook vrolijk en grappig! We hadden zoveel lol samen en samen grapjes uithalen, heerlijk was dat! (alhoewel te veel grapjes uithalen was ook niet altijd even goed, want daardoor deden we niet veel in de lessen en haalden we weleens vaker lagere cijfers)

Maar we hadden dit schooljaar wel gehaald knipoog

Zij vond zo'n jongen in de klas leuk, en ik ook. Maar ik liet hem vallen voor haar, want ik wou liever vriendinnen met haar zijn, want ik weet dat vriendschap echt veel waard is, en ja, we zijn allebei nog jong dus je kan niet echt zeggen dat dit echte liefde is.

Maar oke, ik ben niet van plan om heel mijn leven in een dagboek op teschrijven, want dat is gewoon te veel.
Het gaat over een persoon, waarover ik wel BOEKEN over zou kunnen schrijven. Volume 1,2,3 en 4 XD

Het was eerste schooldag, en er is zo'n jongen die wel erg veel interesse toonde bij mij. Maar ik dacht, ja, hij bedoeld het vast goed, Wij kennen elkaar niet dus het is wel logisch dat we allemaal vragen stellen enzo.
Toen de schooldag voorbij was, gingen we met paar klasgenoten samen naar huis reizen omdat we in hetzelfde woonplaats wonen. Dus we zaten in de metro, en ik zat naast een klasgenoot. En Hij zat tegenover ons, schuin tegenover mij. Hij zat heel de reis omgedraait naar mij, (juist. niet naar ons maar naar Mij) en te staren en hij vroeg: "zijn dat jouw echte kleur ogen?" dus ik antwoorde: "Nee, het zijn kleurlenzen". Toen was het even stil en hij staarde, en ik voelde me echt super ongemakkelijk en ik keek ook heel de tijd weg. Toen zei hij: "Je moet je kleurlenzen een keer uit doen, want dan zien we jouw echte kleur ogen. Ik weet zeker dat jouw echte kleur ogen veel mooier zou zijn" Ik zei: "eh. bedankt!" En ik keek weer weg.
Bij deze halte moest ik uitstappen, hij ook en paar andere klasgenoten. En hij vroeg ALLEEN aan mij, niet aan de anderen: "In welke wijk woon je?" Ik vertelde hem in welke wijk ik woon en Hij woont in een andere wijk. Hij zei: "hoe ga je naar huis?" ik zei: "ja met de bus" hij zei: "Oh ik ben met de fiets. Zal ik je naar huis brengen?" Ik zei: "Nee, want ik ben met de bus. toch bedankt" hij zei: "met de fiets is toch makkelijker, dan hoef je niet op de bus te wachten" en ik vond hem zo eng he, echt creepy.. op aller eerste schooldag nog wel!! ik zei: "Nee bedankt, maar mijn bus staat eral doei!" en ik rende naar mijn bus.

De volgende schooldag, toen het voorbij was, toen stond hij in een groepje met andere klasgenoten en ik ging eerder weg en ik zei dag tegen hun en zwaaide naar de groep en iedereen zei dag! en zwaaide terug. Daarna keken ze weg en gingen ze gewoon verderpraten en die jongen, die staarde nog naar mij. Ik dacht whaaat... okee..... ik draaide me om en ik liep weg... terwijl ik wegliep, keek ik nog om, om te kijken of hij nog keek en ja, hij staarde nog steeds. Shiiiit... ik liep gauw door en in de verte draaide ik me nog 1x om en ik zag dat ie NOG STEEDS keek. Ik dacht WTF.....
De volgende schooldag, zelfde verhaal alleen draaide ik me maar 1x om.

Daarna reisde hij gewoon met mij mee. en veel kan ik mij niet echt herinneren.
Oja, hij vroeg nog mijn msn en met beetje tegenzin had ik mijn msn aan hem gegeven. En nouja, op msn was ie wel aardig het gesprek begon normaal. Daarna vroeg hij aan mij of ik iemand in de klas leuk vond. En ik zei nee.. want we zitten pas een week op school.. en toen vroeg hij wie ik het knapste vond uit de klas. En ik wou dat niet aan hem vertellen. Hij vertelde mij dat er wel 3 jongens uit de klas mij wel leuk vonden. En ja.. ik was wel erg nieuwsgierig naar.. want op de middelbareschool had ik niet veel geluk gehad.. en hij beloofde mij dat als ik het hem zou vertellen wie ik het knapste vind dan zou hij mij vertellen welke 3 jongens mij leuk vinden.
Dus.. ik zei eerst nee.. en daarna had ik hem toch wel verteld, wie ik wel de knapste vond. (niet hij) en toen vertelde hij welke 3. waaronder hijzelf. (/facepalm)

Maarja, hij praat best veel en zo en hij is ook best gezellig. En aangezien ik bij hem in de klas zit, is het toch moeilijk om afstand van hem te nemen? Vooral als hij zo aardig tegen mij doet.
Dus werden we toch nog vrienden. Alleen mijn vriendin waar ik in het begin over had, mag hem niet zo. En hij haar ook niet. Ze vinden elkaar irritant! lol.
Dus ik chillde vaak met haar op school, en veel minder met hem (gelukkig) <-- ookal was dat niet echt aardig van mij om dat te zeggen.

Hij had mij trouwens ook verkering gevraagt maar ik heb Nee gezegt.

Hij en ik kregen zelfs vaak ruzies in de 1ste. ZO STOM was dat. Ik herinner me nog goed, toen ik mijn allereerste vriendje kreeg. Ik was zo happy! En zo erg verliefd. Mijn eerste vriendje, zat niet bij ons op school. Dat vind ik wel fijn, anders krijg je van die roddels enzo.
Dus ik probeerde het te fluisterend te vertellen aan mijn vriendin in de klas, over hoe leuk hij was enzo. Maar toch had die jongen in mijn klas op een of ander manier mijn verhaal gehoord... blijkbaar had ik niet gefluisterd of hij heeft reuzenoren. Hij begon opeens erg afstandelijk te doen en mij te negeren.
In de pauze liep hij gelijk weg, terwijl we altijd op elkaar wachten. Ook na schooltijd, maar toch zaten we in hetzelfde metro. (lol ik heb niet gerend) Hij was erg stil. Ik had zelfs mijn snoep aan hem geboden en hij had het gewoon aangenomen en toch negeerde hij me. lolwhat.
Toen we uit de metro stapten, liep hij langzaam weg zonder wat te zeggen, en ik vroeg aan hem of er iets was en hij zei dat hij er niet erover wou praten.
Dus later die dag zaten we op MSN en ik vroeg nog 1x aan hem of er iets was en hij zei: "Ja er zit mij iets dwars. Ik heb gehoord dat jij een vriendje hebt"
En ik zei:"huh hoe weet jij dat?"
Hij: "dat heb je zelf gezegd in de klas, ik kon jou gewoon horen"
Ik: "oh srry hoor :S"
Hij: "Nu is mijn wereld in stukjes gebroken" (DIT ZEI HIJ LETTERLIJK!! ja of in stukjes gevalllen of zo)

Zoiets ging het gesprek, ik kon mij niet echt alles herinneren, maar hij typte echt een lang verhaal of zo. like I care?
de volgende dag of zo, vroeg hij aan mij of hij langs mocht komen om met mij te gaan praten (ja hij weet nou wel waar ik woon) Ik had eigenlijk niet zo zin in een drama maarja, als vrienden wil ik wel open zijn en naar elkaars verhalen luisteren en erover praten/confronteren.
Dus, binnen een halfuur stond hij voor mijn deur, en we zaten in de woonkamer. Ik vroeg aan hem of hij wat wou drinken en hij zei dat het niet hoefde. Mijn vader zat ook in de woonkamer. Dus vroeg die jongen aan mij of we boven konden praten.. Ik zei ja hoor, en we gingen naar mijn Broertje's kamer. (want mijn kamer is op zolder, weet je hoe gevaarlijk. Ik vertrouwde hem niet helemaal)
Hij zat op bed, en ik wou niet naast hem op bed zitten, dus pakte ik een kruk, een beetje paar meter afstand van hem vandaan. Opeens begon hij te liggen.. zo hij voelde zich thuis of zo...
en hij begon vragen te stellen zoals: "Hoe heet jouw vriendje eigenlijk" "Hoe oud is hij" "Waar woont hij" "Hoelang kennen jullie elkaar al" "Waar heb je hem ontmoet" "Waarom hebben jullie met elkaar" "Wat vind jij zo leuk aan hem" "Wat heeft hij wel en ik niet? Hij is niet knap of zo. Oke, ik ook niet maar toch" "Je weet toch wel wat er gaan gebeuren als ik hem ontmoet he. Dan ga ik hem ondervragen en wie weet krijgen we zelfs ruzie" Het was meer een interview... Ik was best wel boos op hem.. maar ik was gewoon kalm en ik gaf gewoon paar antwoorden maar ik heb niet al zijn vragen beantwoord, want ja hij hoeft niet perse te weten waarom ik hem niet leuk vind. Stel je voor dat ie zichzelf daardoor gaat veranderen!
Tijdens de ruzie ging paar andere vrienden uit de klas bij ons zitten maar die jongen die boos is, gebaarde dat ze naast hem moest gaan zitten. Ik zag dat niet maar mijn vriendin vertelde het. Ook in de fucking pauze, deed ie zo met zijn ogen van kom hier zitten. Hij haalde elke keer vrienden van ons weg. shiiii -__-
Toen het uit ging met mij en mijn eerste vriendje, deed die jongen weer normaal :S

En ik vertelde aan mijn vriendin in de klas, dat hij altijd zo nieuwsgierig doet. En zij ging hem testen, ik had haar door en deed gewoon mee. Ze zei wat tegen hem en toen zei ze: "oh laat maar, is eigenlijk geheim. Mag niet zeggen van wasmand" En hij bleef zeuren en doordringen en hij werd toen boos. Omdat hij ons "geheimpje" niet mocht weten!

Ook kwam hij n keer naar mij toe en vroeg hij of ik hem leuk vind en ik zei nee. En toen vroeg hij waarom ik dan naar hem in de klas zat te kijken/staren. Ik kon mij echt niets van herinneren dus ik zei dat ik NIET naar hem keek. En hij zei van wel en ik weer van niet. En toen werd hij boos en deed hij heel raar. En ik werd ook boos op hem omdat hij zo irritant & arrogant deed!

Daarna keek ik wel naar hem in de klas om hem in de gaten te houden, en dat had ie door en zei hij: "zie je, je keek wel" Ja nu wel ja!

Ook die ene keer in de mediatheek. Daar zat ik met hem en mijn vriendin. Maar mijn vriendin en ik zaten naast elkaar en hij ergens achter. Er kwamen 2 andere jongens naar ons toe die wij kennen, en die vroegen aan ons of wij met hun me wouden gaan naar KFC. En wij gingen toen weg met hun. Later toen we weer terug kwamen, was die klasgenoot boos op ons omdat wij hem niet meevroegen.. WTF. Hij kent die 2 jongens niet eens en die jongens hadden ONS gevraagd en niet hem. Je kan toch ook niet jezelf uitnodigen om te joinen?! Maarja om eerlijk te zijn waren we hem gewoon vergeten. lol.

Die klasgenoot waar ik heel de tijd over heb.. hij is heel klein. 1.65M of zo? En ik ben bijna 1.60M. Hij kan er niet tegen dat wij heel weinig verschillen van lengte want dan zegt ie: "NIET! wij verschillen echt ZOVEEL" Dan doet ie zo met zijn handen hoe "groot". lol. Hij moet eens weten. Maar hij zit ermee dus ja ik begrijp hem wel. Maar ik pest hem er niet mee. Hij vindt zichzelf ook erg sterk en ziet zichzelf als een leeuw. Hij heeft ook zijn naam 2x veranderd :S
Ook elke keer wanneer we aan het praten zijn, en hij kijkt beneden he, zodra hij opkijkt, naar mij, dan doet ie dat met zijn ogen in SLOWMOTION! << raar om uit teleggen maar het is echt zo!! dat deed ie zovaak he, totdat ik er wat van zei. haha.

Vaak als we gaan chillen met vrienden enzo, dan geef ik weleens een knuffel als afscheid, maar nooit bij die klasgenoot van me. Want ja, awkwardness. Hij is vindt mij leuk, ik hem niet.
En toch vroeg hij ook om een knuffel. dus deed ik dat.. heel kort en licht.

2de chilling ging mijn vriendin bij mij logeren dus hij ging als laatste weg. (lol hij wou ook logeren maar mocht niet) En toen zei hij: "Krijg ik geen hug? verdrietig" Ik keek mijn vriendin aan, zij keek mij aan. Toen gaf ik hem snel een. lichte en korte. En hij zag dat ik naar mijn vriendin keek. Dus vroeg hij niet meer. (een jaar later nog wel 1 of 2x) -__-

Oja toen hij voor het eerst bij mij thuis op de laptop zat, ging hij zomaar in mijn afbeeldingenmap rondneuzen en documenten. Ik had hem paar keer betrapt, elke keer als ik drinken wou pakken en terug kwam enzo. Das echt kut, ik heb er wel wat van gezegd en toch bleef hij het doen.

Veel later, op school ging hij op mijn computer ff zijn hotmail checken en daarna sloot hij venster [x].
Later in de les, wou ik ook mijn hotmail checken en ik ging naar die website, en toen zat ik in ZIJN postvak! Hij was vergeten uit te loggen. Was wel gaar van mij, maar ik ging toen ook in zijn emails rondneuzen. (Stom ik weet het)
En tot mijn verbazing vond ik interessante emails van hem en een ander meisje waar MIJN naam in stond. Hij had iets over mij verteld. Uit deze emails blijkt dat hij INTERNETrelatie met dat meisje had, en dat ze ruzie hebben gekregen. En dat hij zoiets zei van: "I would cherish her, like I never did with you" ofzo. WTF WTF WTF! Hij schreef dat in Oktober, toen kon ik hem maar een MAAND. WTF EEN MAAND!
Ik had trouwens wel contact genomen met dat meisje omdat ik toen niet precies wist waarom hij over mij begon en ik wou het wel weten. Hij kwam een jaar later achter dat ik dit heb gedaan en hij werd boos. Logisch natuurlijk. Privacy he! Ik mag zijn geheimen niet weten, prima. Hij de mijne dan ook niet. En toch word hij boos wanneer ik het niet met hem wil gaan delen? Hij word vaak boos enzo. irritant klein ventje.

Om jou even niet in de war te maken: Die ene klasgenoot waarmee ik altijd reis, altijd op school ben, en in de klas zit, hem noem ik even: Snavel.

Weet je, ik houd heel erg veel van winkelen en ik wou zoooograag naar Amsterdam. Maar van mijn ouders mocht het alleen als ik met iemand kon reizen. Dus shit, mijn vriendinnen mochten niet enzo. En alleen Snavel kon, maar ik wou eigenlijk niet alleen met hem! Ik probeerde nog iemand anders te fixen, die zou misschien komen maar uiteindelijk is ze toch niet gekomen. Dus alleen Snavel en ik :S Hij zei een keer tegen mijn vriendin: "ja als ik met wasmand ga chillen, wil ik met zo min mogelijk mensen erbij. Zodat het meer op een date lijkt" wtf -__-
Dus toen ging ik maar naar Amsterdam met Snavel.. het was wel leuk hoor! Wat dingetjes gekocht enzo vrolijk Oja er was ook kerstmis, en er stond een hele grote hoge attractie. Waarbij je 10 euro entree moest betalen want dat ding was echt eng! En gaat over de kop.. heel hoog en je krijg zekerweten kriebels in je buik! Ik wou daar niet in want ik durfde niet.
Snavel zei: "Kom wij gaan erin dan"
Ik: "Nee, ik ga niet. ga jij maar"
Snavel: "Hoezo niet? Durf je niet of is het te duur"
Ik: "beide"
Snavel: "Ik betaal wel voor je, als je met mij meegaat"
Ik: "Eh nee dankje hoef echt niet hoor
Snavel: "aww hoezo niet? kom gewoon! ik zit dan naast je, je hoef echt niet bang te zijn"
Wtf, wil hij stoer of romantisch gaan doen of zo. nee is nee?
Ik zei geirriteerd: "Nee ik wil niet"
Hij probeerde mij nog overtehalen maar ik bleef Nee zeggen. Bestaat het woord "Nee" niet in zijn woordenboek of zo?

Aan het einde van het schooljaar, moesten we allemaal een richting kiezen. En ik koos een richting waar hij ook ging. Helaas. Dus Ik zit gewoon tot het einde van deze SCHOOL met hem in de klas. Nou dat beloofd heel wat!

- Ik denk dat ik ongeveer klaar ben, met het samenvatten van mijn 1ste schooljaar met deze klasgenoot. Maar het kan zijn dat ik toch nog iets vergeten ben en ff ga updaten-
15 mrt 2010 - bewerkt op 16 mrt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wasmand
wasmand, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende