#2 Frikandel Speciaal

Vandaag echt mezelf kapot gewerkt . van 05:00 tot 07:00 en van 10:00 tot 20:00. Mijn voeten haten mij nu denk ik . Ze schreeuwen om een massage, maar er is niemand die dat wil doen , want mijn Steven zit 70 kilometer bij me vandaan en Jesse 3025734 kilometer. Ik weet eigenlijk niet hoever Italië weg is ? Anybody?

Gisteren was ik van 05:00 tot 07:00 ochtendkrant doen en van 09:00 tot 12:00 schoonmaken en van 13:00 tot 23:00 in het restaurant werken , dusja , had niet echt puf meer om te schrijven ..

Het verschrikkelijke van vandaag was dat ik het niet erg meer vind dat Steven me smst , ik sms hem nu zelfs ook weer uit mezelf , zoals dat hoort . Het is natuurlijk niet erg dat ik het niet meer erg vind , maar ik vind het ook niet erg . En dat Jesse al bijna een week niks van zich heeft laten horen zit me echt dwars. Hij komt volgende week zaterdag thuis en hij had beloofd langs te komen , maar sinds hij me nu negeert denk ik dat dat niet meer gaat gebeuren , naja , misschien is er wel iets mis met het internet . Of hij moet me gewoon echt niet meer ofzo . Ik snap het ook wel , ik heb hem vroeger heel vaak laten zitten . We hebben 3 keer bijna verkering gehad maar ik ging elke keer net voor het aan ging weg , omdat ik bang was . Ik weet niet waarvoor , ik was dom , en jonger. Ik zeg niet dat als het uit gaat met Steven en ik een kans bij Jesse krijg dat ik het dan niet weer verpest , want er is nog genoeg dat ik moet leren , maar ik ben wel wijzer geworden .

Een uurtje geleden was ik dus klaar met werken , en toen moest ik dus echt zwaar aan Jesse denken , en ik werd automatisch naar de snackbar getrokken . DE snackbar , waar Jesse me de dag voor hij weg ging op een frikandel speciaal trakteerde . Waarom een frikandel speciaal vraag je je nu waarschijnlijk af, nou dat is gewoon ons ding . Als we iets leuks gaan doen hoort daar altijd een frikandel speciaal bij , naja , tenminste , niet als ik hem elke dag zie , zoals de week voor hij weg ging , maar in iedergeval 1 keer per week .

Nu is hij er dus niet en werd ik automatisch die snackbar ingetrokken en bestelde een frikandel speciaal ..
16 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Moons
Moons, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende