2- Gekke huis

Zo'n vakantieperiode brengt niet alleen veel werk maar ook een hoop lol.
De stapel werk op mijn bureau wordt elke dag meer (nu vraag je je natuurlijk af of ik dan niet gewoon aan het werk moet, maar af en toe wat ontspanning is ook heel belangrijk!). Als compensatie worden er dan vakantiekrachten ingehuurd. erg vrolijk
Vorige week zijn er 2 mensen betrapt op de dames toiletten. Inwendige onderzoekjes die onder werktijd worden uitgevoerd, worden door de directie hier niet echt gewaardeerd. Dus die gezellige mensjes konden vertrekken. blozen Was ook niet zo heel erg slim om op de drukste afdeling de toiletten in te duiken, maar goed. Bij mij aan het blok is ook een vakantiekracht komen zitten. Best een lekker ding, totdat ie begon te praten. Echt, wat een dodo! Vindt zichzelf ontzettend open-minded. Even een vb: hij gelooft niet in monogamie en zal zijn vriendin dus niet trouw blijven. Moet hij weten, maar dan wil hij zijn vriendin achter haar rug om bedriegen en dat mag zij dan weer niet! Hé, samen uit, samen thuis.
Die dodo moest er om 15:00 uur ineens vandoor, bleek ie naar het politiebureau te moeten. Ben benieuwd wat ie uitgevroten heeft. cool!

Tot morgen!
14 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van October
October, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende