2-StR!jD

ewel, ik zit momenteel in een tweestrijd:

blij <==> droevig.

Blij:
omdat ik verliefd ben ( zie mun vorige stukje ) op vele mensen tegelijk.

droevig:
ik en mu vriendinnetje hebben om iets banaals een ruzie! :
in de nick op msn van ik en een vriendin staat: green day ( das een muziekgroep ) omdat we da graag horen. die andere waarmee ik ruzie heb had toen oook green day in 'r nickie staan! ze doet me met alles achter! de b*tch ! en toen zei ik tegen 'r : greenday? dat staat in je nick en je kent dat niet eens! daarom werd ze boos. en ze was ook nog boos omdat ik praatte tegen mensen die zij niet mag. ( zie again mu vorige stukie )

die vriendin doet me met alles 8er! we gaan naar een toffe winkel, ik zeg: hej, wat een leuk truitje, die moet ik hebben! de volgende dag zie ik 'r, jaja, verschiet niet, met dat truitje aan! zo is het al verschillende keren geweest! en dan steekt ze het op mij dat ze mij achterdoet: lees maar! :

in godsdienst leerden we over kledij: ik zei dat ik niet graag had dat iem. me achterdeed, en achter de les zei die vriendin tegen mij, intussen had ze weer dezelfde broek aan: ik zie de kleren die jij graag ziet ook zo graag! en de dag dervoor zei ze tegen me: ik draag liever sexy, spannende dingen, terwijl ik liever, losjes, maar toch stijlvol draag gemeen

baaaaaj
29 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *B0uNtY*
*B0uNtY*, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende