2004

2004 een raar jaar. Ik las vandaag ergens de vraag waar was God in 2004 eigelijk vind ik dat ook wel. Er zijn zoveel vreselijke dingen gebeurt in 2004. Aantal mensen verloren in de familie, plotseling maar ook na een lang ziektebed.
Denk ook aan de maar doorgaande oorlog in Irak, de moord op Theo van Gogh, maar denk vooral aan de gijzeling in Beslan of de bommen in treinen in Madrid. En de tsunamis van nu. Er zijn het afgelopen jaar zoveel doden gevallen dat je wel eens bij jezelf denkt, waar was God toen al die kinderen in Beslan vermoord werden, en waar was God toen tsunamis land raakten en 100.000den mensen de dood vonden, waar was Hij toen. Ik weet het niet. Wat er gebeurt is is vreselijk het enige wat we kunnen doen is deze mensen helpen en hopen dat 2005 hun jaar wordt en dat ze daar al het geluk zullen vinden die ze nodig hebben om hun leven weer op de rails te krijgen. Ik hoop dat. Ik stort geld maar dat is ook maar een kleine pleister voor het leed dat die mensen hebben meegemaakt.

Ik wens deze mensen al het geluk van de wereld toe dat hebben ze nodig. Daarom wens ik iedereen echt iedereen een super gaaf en gelukkig 2005 toe!
31 dec 2004 - bewerkt op 31 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lullaby
lullaby, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende