2008

Alvast nog voor iedereen een heel gelukkig en gezond maar ook gezellig en fijn 2008 toegewenst

Jaja toen was het alweer 2008..
Gaat snel de jaren, me vakantie zit er bijna weer op en ik dacht laat ik weer eens iets van me horen,
ik heb al een tijdje niets geschreven dus werd wel tijd.

Mijn goede voornemens zijn : GEEN want dat werkt bij mij toch nooit hahavrolijk

Oke misschien beter me best doen op school voor de verandering.. ik had gehoopt januarie klaar te zijn maar je raad het al, het is nu januarie en nee ben nog niet klaar en daar baal ik wel van maar dat is me eigen schuld.

Laat ik maar even een stukkie terug in de tijd gaan naar 31 december:
ik en me neefie gingen s'morgens half 10 vuurwerk halen wat we hadden besteld. en derna natuurlijk alvast wat afknallen van die zooi, helaas deden 2 sloffen rotjes het niet nouja helaas? Misschien wel beter ook kut dingen haha maarjah we hebben ze toen maar weg gegooid.

s'middags kwam me Liefje naar me toe en mijn schoonmoeder had voor mijn ouders en me zus en suus en mij oliebollen en appelflappen gebakken en ze waren lekker. s'avonds gingen we na mijn tante en oom toe tot een uurtje of 1 toen werden we opgehaald om naar een ander feest gebracht te worden.

Daar was het niet zo heel druk maar het was zeker wel gezellig voor 10 euro paar uur zuipen was niet mis iig , was echt weer een dansfeest en heb lekker met me meisje gedanst en haar zusje en sarah haar vriendin van me lieffie en de was nog meer familie van me lieffie daro waar ik ook wel beetje mee gedanst heb.

1 januarie lekker gegoumet bij mijn schoonouders thuis dat is daar traditie haha, ey mij hoor je niet klagen hoornahnah.

Daarna nog vuurwerk met me schoonzusje afgestoken die is 13 haha was echt grappig ze was bang dat we werden opgepakt en dat ze taakstraf zou krijgen haha. En toen zij ze nog maar het is wel vet om op school te vertellenerg vrolijk

Was wel grappig, vandaag moest ik even mee helpen met me moeder schoonmaken in z'n school en morge ook. Vrijdag gaan we met een hele club uit eten word gezellig zaterdag nieuwjaarszwemmen bij den hommel me lieffie gaat ook mee en sarah ook en chris ook en ik natuurlijk ook. oja en in deze dagen moet ik ook nog 2 verslagen maken herinner ik mij..:S blegh geen zin maar moet toch dat ga ik denk ik morgen maar doen anders komt het er niks van.

nou ik heb wel weer ff genoeg achtergelaten de mazzels allemaal

Oja Liefje ik hou van je maak je geen zorgen om wat iedereen zegt denkt doet met je wees gewoon jezelf. Laat je niet te veel beinvloeden door andere mensen en met alles wat je gaat doen ik zal je steunen en helpen waar ik helpen kan HELE DIKKE KUS ja in je nek jah!nahnah van je pikkieverliefd
02 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jossie
Jossie, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende