#3 Verzopen ijsjes&Organisatietalent

Vandaag besloot ik niet naar de kerk te gaan en proberen uit te slapen . Slecht idee geweest want een kwartier voor de kerk begon kon ik al niet meer slapen . Dus dat werden een paar pyjama uurtjes. Daarna belde een meisje van de kerk of ik mee ging naar de bejaarden , om uit de bijbel voor te lezen .

Dat was heel erg leuk want met die oudjes weet je maar nooit wat je kunt verwachten , maar schattig zijn sommigen wel hoor . Op de terugweg, wat een halfuur fietsen was , gingen we even een ijsje halen , dus wij vol goede moed tegen de grijze wolken in een ijsje halen . Mijn vriendin had hem al op , maar ik moest nog een bolletje en toen begon het me toch te gieten . Mijn ijsje werd helemaal doorweekt en ik fietste dus in mijn soppende slippertjes en korte rokje een halfuur door de stromende regen . En toen we thuis aankwamen stopte het net .

How lucky are we?!

Nog steeds niks gehoord van Jesse, ik snap het niet want op hyves reageert ie wel naar andere mensen .. Hij had het er de eerste week nadat ie weg was in zijn mailtjes nog over dat hij me wel bleef schrijven als hij internet had en dat hij me echt miste . Nu voel ik me echt een niet geliefde no lifer. Ik heb de afgelopen 2 weken 100 uur gewerkt , en hij zat de afgelopen twee weken lekker in het zonnetje , te chillen met zijn geweldige nieuwe vrienden , terwijl ik nu vandaag al precies een week aan het wachten ben op zijn antwoord op mijn vorige mailtje .

Met Steven gaat het best oké .. Overmorgen ga ik naar hem toe , hij zou eindelijk iets leuks gaan organiseren voor ons twee , zegt ie : Neem je bikini mee . Hij weet dat ik niet van zwemmen houd en dat het dinsdag gaat regenen . Hij vind het zelf alleen geweldig om mij in mn bikini te zijn . A little selfish maybe?

Ik had voorgesteld dat hij me meenam naar de film , of dat we samen gingen koken , of dat ie iets anders leuks creatiefs zou bedenken , maar nee hoor , komt ie aan met zwemmen . Als het nou een heerlijke zomerdag geweest zou zijn , en we naar het strand hadden gegaan&& als ik van zwemmen had gehouden , had het plan geweldig geweest .

Ik snap het gewoon niet , hij wil leuke dingen met me doen neem ik aan , maar hij komt nooit ergens zelf mee , het enige wat we doen als we samen zijn is een film kijken of bankhangen , wat op hetzelfde neerkomt . Natuurlijk is een filmpje kijken leuk , maar het is altijd hetzelfde . En hij geeft me ook elke keer cadeautjes , wat heel lief is , maar mijn liefde is echt niet te kopen hoor . Ik draag niet eens kettinkjes , misschien 2 keer en daarna verdwijnen ze altijd op mysterieuze wijze..

Maar ik zei dus , ja beter al gaan we een keer naar de bios ofzo..
Gaat ie helemaal moeilijk doen van ; jaaa dan moet ik helemaal vervoer regelen enzoo. ZO MOEILIJK IS DAT TOCH NIET , NEEM DESNOODS DE TREIN. jij bent de man toch , zoiets kan je toch wel regelen .

Het is gewoon zo shit. Maar ik kan gewoon niet boos op hem worden in zijn gezicht , want het is echt een schatje en hij bedoelt het goed maar hij heeft mijn taal van de liefde nog niet echt door denk ik .
17 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Moons
Moons, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende