38295/25 Tijdreizigers en Abcoronavideo-problemen?

Tot zover even de toekomstproblemen van Big Brothers & Little Sisters!

Maar wat als je graag pèrsé uitgestorven trilobieten over de zeebodem wilt zien rondkruipen? Kun je dan in de tijdmachine, zjoef, terug naar ´t verleden? Dat is zo simpel nog niet. Zelfs als je een natuurkundige op-lossing verzint om je achterwaarts door de tijd te bewegen {wat niet erg vanzelfsprekend is}, dan stuit je nog op praktische problemen? Stel dat je teruggaat & je opa vermoordt: dan kun je niet meer geboren worden & dus ook niet terugreizen om je opa te doden! Dit probleem staat dan ook bekend als de grootvaderparadox. En zelfs als je geen moord pleegt: als jouw interventie in het verleden de geschiedenis ook maar iets anders laat verlopen, lóóp je al het risico dat jouw ouders elkaar zo niet meer ontmoeten, of op en net iets ander moment besluiten om zich voort te planten...

De neutrino breekt natuurkunde [bijna]?

Heel even al léék ´t erop dat we de lichtsnelheid misschien toch konden doorbreken.

In 2011 ging er iets fout met ´n experiment v/d deeltjesversneller van ´t CERN.
Hierdoor leken neutrino´s, extreem kleine deeltjes die zich over-al om en in ons heen bevinden, sneller te reizen dan ´t licht.
Al snel ook bleek het om ´n meetfoutje te gaan?
Omdat ze zo verschrikkelijk licht & teer zijn, bewegen neutrino´s zich met ´n snelheid die i/d buurt v/d licht-snelheid komt!
Voor hen gaat de tijd altijd traag...
Tijd voor ´n klare taai-taaie taal, Natuurkundig Netflix, tijdwurmen, heen- & terugreizen & dro-merig vooruitzien...? Ach, wat doen mydiertjes eigenlijk anders?
Hier is het mogelijk om de meest vreemde achtergronden, standpunten & con-clusies tegen te komen, al of niet vergezeld van racisme, fascisme & neo-occultisme à la voodoo, winti, kuntakinti & wie verzint ´n Klaasje & petite Pietjie!
Maar anyway, liever myDi dan sterreclames & -propagan-dada...
...

12 apr 2020 - bewerkt op 16 apr 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende