4. Kansloze kutwereld

Ik heb een slecht humeur en dan kan ALLES mij irriteren.
Ik kan niet begrijpen hoe oppervlakkig en dom sommige mensen zijn. Als ik msn open, verschijnt er een pop-up: "MSN Vandaag". Het eerst kopje luidt "NIEUWS". Als ik aan nieuws denk, denk ik aan zaken die voor de hele wereld er iets toe doen. Het achtuur-journaal. Maar nee, msn komt met dit soort nieuws: "Britney kotst haar nieuwe man onder." Ten eerst vind ik het stuitend dat het zielige leven van Britney Spears belangrijk genoeg is om "NIEUWS" te mogen heten. Daarnaast vind ik het ongelofelijk dat dit mensen ook maar IETS boeit. Ik begrijp niet dat mensen hun dagelijkse informatie halen uit de HitKrant of weet ik veel wat voor zooi. Ja, ik lees ook tienertijdschrijften omdat ik dat leuk vind. Maar terwijl ik dat lees, verwonder ik me ook over de hoeveelheid crap die ik niet wil weten. Wat maakt mij het nou uit wat Paris Hilton in haar vrije tijd doet? De wereld van de "sterren" slaat sowieso nergens op.
Als je een "celeb" bent, mag je zovaak trouwen als je wilt, kinderen krijgen, weer scheiden, elke avond dronken uit een of andere club rollen en dit alles 6 keer herhalen. Dat is normaal, dat kan. Maar nee, stel dat je homo bent, dan mag je niet trouwen met de persoon van wie je houdt.
Ik weet ook wel dat niet de hele wereld slecht is en ik ben echt niet zo iemand die rondloopt met "SCREW THE WORLD" op haar voorhoofd. Maar soms, SOMS, vind ik onze wereld gewoon een kansloze kutwereld.

verliefd
16 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ShowMe
ShowMe, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende