40056flog267KunJeNagaanHoe Alles Samenhangt Tussen

QQleq

ALLE MENSEN, DIEREN, PLANTEN, VISSEN, VOGELS ÈN WAT DIES MEER ZÍJ?!!


Èn hoe rassen, volken, stammen & families al die gewaarworden aan elkaar plakken met alle uiterst vreemde typische gevolgen vandien!?

Zo’n huwelijk kan grote weerslagen hebben op de ozo lange geschiedenis van heidendom, ✡️ jodendom, ✝️ christendom, ☪️ islam, boeddhisme ☸️, hindoes & 1001 politieke partijen ??

Mohammed werd begraven op z’n sterfplaats, in Medina, & zijn graf, dat tegenwoordig opgenomen is in ‘n schitterende moskee, omringd door dat v/d TWÉÉ kaliefen (zijn opvolgers a/h hóófd v/d gemeenschap), is ‘n zoveelste bedevaartsoord!

Na de dood v/d Profeet is z’n léven, dat heel menselijk moest zijn (de Koran benadrukt ‘t feit dat hij een sterveling is als alle anderen), door zijn gevolg opgesierd met talloze ‘wonderen’.

Aan z’n relieken is ‘n ware cultus gewijd, er worden ook aan hèm wonderen toegeschreven & de nachtelijke reis naar Yeroesjalayiem die hij tijdens de Mekkaanse periode gemaakt zou hebben, tijdens zo’n nacht waarin hij “G d” & zíjn profeten ziet, zal onophoudelijk beschreven worden & doorverteld!

De islamitische traditie religieuze beschouwt de Koran op haar beurt ook als ‘t eeuwige woord van ‘g d’, DÀT in de Arabische táál is geopenbaard door de aartsengel aan de profeet van de islam over een tijdsbestek van 22 jaar, dwz.
vanaf ‘t éérste bevel áán Mo op de berg Hira {IKRA/LEES}, tot aan zijn dood in 632.

Voor gelovigen is ‘t ‘n kopie van een archetype dat in de hemel bij G d bewaard wordt & is voorzien van ‘n ongeëvenaard & volmaa kt karakter?!

‘t ? Boek wordt verondersteld een openbaring te bevestigen èn àf te sluiten, die v/d énige G d, die ook al uitgesproken was in de JÓÓDSE Thorah & de christelijke euangelies, èn die gedaan werd aan Mohammed, ‘t zegel van ‘n profetengeslacht dat begòn met ÉNE Adam & ook Avram/Avraham omvat (Ibrahim), Mosjeh MOESA, DAWIEDEWIEDEWIED ALS DAOUD & Yehosjoea (ISA), de zoon van Miryam (èn niet van God) of ÉNE Pantera etcetera?

Dus de gebruikelijke verschillen & overeenkomsten bij de vleet?

We komen erop terug bij léven èn welzijn?!

Eerst wat eten ? zei Likkepot...
met ‘t kleine ding!

??
????????????????????✊???????✌️?????????✋?☝??????????????✍????????????????????????????
??‍???‍?
18 apr 2021 - bewerkt op 23 apr 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende