41511210 Fundamenteel voor HH’s ideologische denk-

QQleQ

BEELDEN LIJKT TE ZIJN GEWEEST,
DAT EEN SUPERIEUR ARISCH OF GERMAANS RAS ZICH ALS LEIDEND VÒLK VAN HET
“blanke ras” en daarmee ook uit naam van de gehele mensheid, in een DÚIZENDEN járen durende strijd zou bevinden met qua ras inferieure tegenstanders, zo schreef Longerich?!
‘Deze conflictsituaties zouden gaan blijven uitlopen op ‘n zgn. Finale Strijd tussen de qua ras superieure volken respectievelijk de “GERMANEN“ en hun qua ras inferieure tegenstanders: grof gezegd:
op een “strijd tussen ‘Menschen’ & Untermenschen”!
DÀT 😱 AH de wereld al vanaf september ‘39 zou overspoelen met oorlog,
kwam zo voor HH enigszins als ‘n verrassing?
Hij maakte echter handig gebruik v/d oorlog om zíjn ideologie òm te zetten in daden èn nu zíjn machtsbasis uit te blijven bouwen!’
Dit Groot-Germaans Ríjk moest niet alleen maar een Groot-Duits Ríjk zijn dat Wàs uitgebreid met [een aantal] geannexeerde gebieden, maar een kwalitatief nieuwe, supranationale en totalitair geregeerde macht die consequent gebaseerd was op een hiërarchie naar ràs!’

DE EERSTE TAAK van HH’s SS tijdens de overval op Polen 🇵🇱 was zorgen voor politiebescherming in de bezette gebieden, waarbij AH😱 verlàngde dat er “HÀRD OPGETREDEN WÈRD”!

Himmlers Einsatzgruppen begonnen met de liquidatie van ‘vooraanstaande Polen’ & gingen daarbij uitermate bruut te werk.

Zijn mannen vermoordden tot eind ‘39 tienduizenden rooms-katholieke en Joodse Polen: tegelijkertijd rook HH zijn kans om de nederzettingen politiek van de SS uit te breiden naar de veroverde gebieden.
Hij juichte toen de ‘Führer’ hem in oktober ‘39 benoemde tot ‘Reichskommissar für die Festigung deutschen Volstums’ aka RIJKSCOMMISSARIS VOOR DE VESTIGING VAN HET DUITS VOLKSKARAKTER!

Wìllen Vladimir Dracula Putin, dj TRUMP e.d nu ook weer zoiets dergelijks compleet met gekke Geertjes, Cherrycadetjes & rare z-petjes overal her en der??
04 mrt 2022 - bewerkt op 12 mrt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende