42719114 De Historische Wáárheid Is Elders Te

QQleQ

DE HISTORISCHE WAARHEID IS ELDERS TE ZOEKEN!


Als het in Kiev is, en meer bepaald in
Kiev-Rus, dat de Russische natie ‘t daglicht zag, dan moet je met evenveel overtuiging stellen dat in diezelfde ruimte 🪐 ook de Oekra-ïense en de Wit-Russische {Belarussische} natie is ontstaan!

De bewering dat ‘het heilig Rusland 🇷🇺 is geboren in Kiev’ (Hélène CARRÈRE D’ENCAUSSE, geboren als Hélène Zourabichvili & van Georgische origine) is niet foutief, maar kàn gevaarlijk zijn als ze úit haar context wordt gerukt?

In werkelijkheid heeft Kiev-Rus drie opvolgers, die etnisch alledrie broedervolkeren zijn & waarvan Oekraïne in tíjdsperspectief gezíen de oudste is!

Wanneer de Russische president Vladimir Poetin verkondigt dat ‘t “Oekraïens vòlk ‘n broedervòlk blijft in de ogen van Rusland en Moskou híerméé rekening zal gaan houden in zijn relaties met Kiev” dan roept hij slechts een historische evidentie op ter herinnering!

Als je naar het vervolg luistert, dan wordt alles nog duidelijker:
“OEKRAÏNE IS VOOR ONS GEEN BUITENLAND, ÌK HEB DIT AL HERHAALDELIJK GEZEGD EN IK ZOU HET NOGMAALS DOLGRAAG WILLEN ONDERSTREPEN, ONDANKS ALLE TRAGEDIES WAARVAN WE NU ALLEN GETUIGE ZIJN, VOORAL IN ‘T ZUIDOOSTEN, HET OEKRAÏENSE VOLK IS VOOR ONS ALTIJD HET MEEST NABIJE VÒLK, EEN BROEDERVOLK, GEWEEST & ZAL DIT ALTIJD BLIJVEN. WÍJ ZIJN MET ELKAAR VERBONDEN DOOR EEN ETNISCHE, SPIRITUELE, RELIGIEUZE EN HISTORISCHE GEMEENSCHAP!”

sneaky
12 dec 2022 - bewerkt op 18 dec 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende