44453194 AgressiefBanaalCrimineelDemagogisch Enzo?

QQleQ
VLAK VOOR
DOLLE DINSDAG VOND
ER OP VERSCHILLENDE SPOORLIJNEN
IN HET MIDDEN, OOSTEN EN ZUIDEN VAN NEDERLAND 🇳🇱 SABOTAGE PLAATS.

In de nacht van 5 september werden de twee belangrijke spoorlijnen die het westen met het oosten van NL verbonden ~ de lijn Amersfoort-Zwolle, waaraan Putten lag, en de lijn naar Apeldoorn ~ èlk op twee plaatsen vernield? Bruggen 🌉 & viaducten werden opgeblazen.
De sabotage-ploegen maakten ook de wegen onbegaanbaar & Duitse vracht🚚auto’s onklaar of bliezen die met brand- & tijdbommen op! In het hele land nam actief verzet van LO, LKP & RVV i/d maand september met de dag in omvang toe?
Maar voor de toen strategisch geworden Veluwe, met zijn gunstige omstandigheden voor gewapend verzet, gold dat in ‘t bijzonder!
En Putten lag juist in ‘t centrum van ‘t gebied waarlangs naar verwachting ook de geallieerden zouden willen doorstoten naar het IJsselmeer?

Je zou haast kunnen zeggen: eenzelfde politiek als praktisch bijna alle ‘slinksrechtse’ groeperingen wat betreft aanvallen, blokkeren, criminaliseren & dereguleren?
Zoals ook al wel vaker werd geprobeerd in de Nederlandse, Franse, Duitse & Spaanse
‘revoluties’!
Je bent ‘t ergens niet mee eens & gooit je kont tegen de krib, probeert pootje te lichten, zegt hoe totaal fout je tegenstander is in alle opzichten & stuurt de boel alvast in de war om vervolgens zelf de baas te kunnen gaan spelen, de lakens uit te delen & de vijand zoveel mogelijk te kelen!
Fascisme in z’n meest primitieve vorm, die maar al te vaak de meest gebruikte strategie is van ‘de mens onderweg’ naar ‘t ene of andere einde?
Ook wel ‘beeldenstorm, koppensnellen, onthoofden, monddoodmaken en al die verdere fratsen die ook van pas komen bij godfathers, bendeleden,
struikrovers & onderdrukkers’?!!!!

De meest
beknellende vraag
is dan ook natuurlijk wel:
wat wil, kan, moet & zul je
ànders moeten gaan doen
met al die fanatieke dictators, wrede
overheersers, botte muchomacho
zoogdieren & krankzinnige
‘baasjes’?!

OK!
31 mei 2023 - bewerkt op 05 jun 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Asih
Asih, man, 79 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende