Aanvulling vorige verhaal

Helemaal vergeten te schrijven!

Ik heb gisteren nog tien boekcovers gekocht. Dit zijn premade covers, gemaakt door designers en je kunt je auteursnaam en boektitel er op laten plaatsen. Ik ben zelf geen grafisch wonder en de betreffende website had een toffe aanbieding. Normaal betaal je zeker 100 dollar voor een cover. Soms zelfs nog meer, maar hij had er nu een heleboel voor slechts 20 dollar per stuk.

Ik word superhebberig op die site, want ik wil het liefst bijna elke cover. Overal is wel iets tofs bij te bedenken. Maar goed, dat wordt wel héél duur, haha. Er zijn er nog een paar waar ik best wel op aan het azen ben, maar die zijn wel wat duurder.
Maar misschien dat ik die wel nog ga aanschaffen. Ik word er namelijk echt heel blij van. Het zijn er 3 in een serie, dus je moet ze tegelijk kopen.

Anyhow. Toch eerst maar zorgen dat ik boeken heb geschreven voor de eerste tien covers. Ik weet al welke van de tien wordt voor het boek dat ik aan het schrijven ben. En ik heb er ook 3 die passen bij andere delen uit de reeks.

De covers kopen was een hele bewuste keuze. Zo motiveer ik mezelf meer om er ook echt voor te gaan. Nu heb ik geld uitgegeven en moet ik er wel wat mee gaan doen. vrolijk
13 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende