Achterdeur

Nou dat was even schrikken, ik kom zojuist aanrijden...zie ik vanuit de auto dat mijn achterdeur openstaat!! Ik schrok me wezenloos en wist niet hoe snel ik uit de auto moest vliegen om te kijken wat er aan de hand was...MIJN HOND, MIJN SPULLEN!!

Gelukkig, niks aan de hand. Hondje stond vrolijk te kwispelen bij de deur. Lang leve mijn afgesloten tuin.
Alle spullen stonden er ook nog, ook een fijne bijkomstigheid. Ik was wel even ontdaan. Ik heb waarschijnlijk vanmorgen de deur niet opslot gedaan en mijn hond lief zal er wel tegen aan gestoten hebben en is de deur open gegaan. Ik heb geluk, had heel anders kunnen aflopen....zucht

Hondje heeft dus lekker de tuin en woonkamer kunnen benutten, hij zal wel hebben zitten blaffen wat langs kwam. Doet hij altijd als hij wat lang hoort komen wanneer hij in de tuin is. Wel het juiste alarm.

Werkdagje ging prima niet veel bijzonders. Heb niet kunnen doet wat ik had willen doen maar ach...tis mooi geweest voor dit jaar. Volgend jaar nieuwe rondes. Ik heb lekker olliebollen gehaald voor de dames.

En nu zit ik hier, moe en koud te wezen. Ga zo eerst lekker wandelen met het hondje en daarna een warme douche nemen. Ik zou gister op tijd naar bed gaan maar uiteindelijk lag ik er wederom om 1 uur in. Wat een muts ben ik toch ook, kan gewoon niet op tijd naar bed gaan. Een geruststelling, ben 4 dagen vrij...lekker bijkomen en uitslapen.
Wilde eigenlijk vanavond wat boodschappen doen alvast voor oud & nieuw maar kan t niet opbrengen vandaag, dan maar morgen in een drukke winkel alles bij elkaar sprokkelen voor de gourmet oudejaarsavond hier bij mij thuis.

Nou ik ga met het hondje wandelen, meteen even naar de brievenbus wat post van het werk posten. Even kijken of de brievenbus er nog staat. Kan net nog even voordat hij geleegt wordt, zo maak ik nog kan dat mijn belangrijke post niet de lucht in gaat. Ach misschien valt het mee hier in de stad, weet t eigenlijk niet woon hier nog niet zolang.
29 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diary105
Diary105, vrouw, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende