achtervolgd door mohammed en stinkvriend


mohammed en stinkvriend gaan altijd met de bus naar school..maar gister toen we vrij waren reed stinkvriend achter mij, L en L en mohammed zat achterop. ik durfde niet naar huis te fietsen omdat ik bang was dat ze me zouden volgen dus ik fietste met L en L mee. opeens gingen de sturen van L en L in elkaar en ze vielen en daardoor viel ik ook..ik vloog over mn fiets en lag languit op de stoep. AU!
stinkvriend stopte en mohammed stapte af. ze zeiden niks. L,L en ik stonden weer op. we gingen op de stoep staan zodat iedereen er langs kon. maar mohammed en stinkvriend bleven staan. mohammed zei 'ga rijden!' en ik zeg 'ga er dan langs man!' en hij zegt 'rijden!!' ik zeg 'jongee je kan er toch langs!' hij zegt 'ik wacht op neef' ik 'doe dat maar ergens anders!' en toen gingen ze een paar meter verderop staan. wij gingen wachten tot ze weg gingen maar ze gingen niet weg. toen gingen we maar weer fietsen en toen gingen ze weer achter ons fietsen. om naar de plek waar ze wonen te gaan moet je de hele tijd recht door en wij gingen rechts omdat L en L die kant op moesten. stinkvriend en mohammed gingen ook naar rechts. toen ging L naar haar huis en andere L en ik wouden naar andere L's huis maar stinkvriend en mohammed fietsten nog steeds achter ons dus toen gingen we allemaal weggetjes in om ze kwijt te raken maar dat lukte niet. na een tijdje gingen ze naast ons fietsen. ik zeg 'draaien' en toen draaiden L en ik heel snel om en gingen we weer een paar weggetjes in. we dachten dat we ze nu wel kwijt waren maar ze zaten weer vlak achter ons. toen zei L dat we naar L2 gingen het maakte ons niet meer uit dat ze dan wisten waar L2 woont. maar we gingen wel proberen te zorgen dat ze het niet wisten. we fietsten héél hard en net toen wij L2's erf op reden kwamen ze de bocht om. wij gingen achter L2's schuur staan en we zagen stinkvriend en mohammed zoekend langsfietsen. toen kwam L2 naar buiten. L en ik waren helemaal kapot van het fietsen. ik weet zeker dat stinkvriend en mohammed na de vakantie elke dag met de fiets gaan en ik kan ook niet elke keer met L meefietsen en dan weer achtervolgd worden.. dus ik ga die maandag gelijk naar ze toe en ik zeg dat ze stakkers zijn en dat ik mohamed nooit leuk heb gevonden en dat ik naar de schoolleiding ga als ze nu niet ophouden. ik ben zó boos!
ik ga x-factor kijken. hhaaha mn moeder was gister naar een concert van de gospell boulevard[ofzo] geweest en daar zit die sharon van x-factor ook in. mn moeder heeft een handtekening voor me gevraagd. cool henahnah
xXXx
23 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vogeltje*
vogeltje*, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende