actief dagje ?

Hmm vandaag voor mijn doen toch vrij actief geweest, meer ook omdat moest.. Vandaag dus braaf naar 3 uitzendbureau's geweest, in de rest had ik al geen in meer.. Bij Tempo Team krijg ik smsjes als ze iets hebben dus heb ik er al 2 gehad.. Adecco belt me morgen nog even en morgen mag ik ook een of andere test doen bij Manpower voor n baantje... Dus dat was op zich mijn activiteit.. Naja t nuttige deel dan erg vrolijk

Ook nog even kaartje gehaald voor the Haunted van morgen ^^ dus mijn weekjes concerten gaan nog even door... Verder ook maar even de cd van Gorefest gehaald aangezien t optreden erg goed was bevallen.. En toen kwam ik ook nog de verzamelaar van Nightwish tegen dus tja die moest ook mee.. En een of andere goedkope boek/DVDwinkel had ook nog eens uitverkoop dus daar meteen ook maar vast wat sinterklaascadeaus gehaald..
Vanaaf lekker niks doen voor de variatie.. naja misschien nog even pokeren online ofzo.. (aangezien ik nog steeds weiger voor geld te spelen met mijn huisgenoten wat ze ook maar flauw vinden)

Morgen ook maar even naar mijn ouders bellen dat ik donderdagnacht thuiskom kan ik in ieder geval later blijven bij t concert en hoef ik 's nachts niet naar huis te fietsen... en dan kan ik mooi vrijdag met mijn moeder op jacht naar n winterjas aangezien ik het vandaag al vrij koud had en dan had ik nog 4 laagjes aan.. stom weer..
01 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fizz
Fizz, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende