Al mijn problemen in 1 verhaal

Hi,

Ben nieuw hier... 
De reden dat ik dit schrijf is om alles van me af teschrijven. 

Ik ben vrolijk van buiten en laat nooit wat merken als het minder gaat. Ik meld nooit wat aan vrienden omdat ik geen zin heb in die medelijden. 

Motto: iedereen heeft wat, dus niet zo janken....

Ik sport, ik heb een vrindin, ik sta in het leven. Snij niet , rook niet, drink niet (meer), geen drugs, en feest bijna elke week.. Ben geen nerd of onzeker. Gewoon spontaan en vrolijk. 

Dit ben ik , en dit is mijn leven.

(probleem 1)
3 jaar geleden kreeg broertje kanker. Sindsdien hadden me ouders preoriteiten naar hem niet naar mij.. Iets waar ik goed mee omging. Ik werd zelfstandig. Regelde alles voor mezelf.  Ik ging voor mezelf zorgen.. 
Nu na  een jaar dat ie genezen is.. Ben ik veels te veel door geschoten met op mezelf zijn. Ik meld niks (problemen) aan familie en vrienden. Wil alles zelf doen (mijn problemen oplossen).  Ik zorg er onbewust voor dat ik geen vrienden nodig heb.
Nu ik hier bewust van ben, meld ik soms wat aan vrienden. En iedereen wil me helpen. Maar ik pak deze hulp niet aan. Ik wil niet dat mensen , voormij gaan zorgen en helpen.
IK WIL AL DIE AANDACHT NIET!!!!

(nu word het vaag en raar) 
Ik ben er nu een half jaar achter dat Ik een pathologische leugenaar ben

Ik lieg onbewust heeel veel, vroeger over kleine dingen nu over hele extreme dingen. Ik heb er heel veel spijt van.

 (het volgende is hoe vrienden het zien) "ik heb in die periode dat me ouders alle aandacht naar broertje hadden. Toch een soort aandacht te kort gehad. Dat ik onbewust nu wil in halen. Door stoere / aandacht verhalen te vertellen." 
 
Mijn ergste leugen is : dat ik gezegd heb tegen mensen. Dat ik kanker had.. 
- ik ben er niet trots op
- ik schaam me diep ervoor
- ik wou dat ik het nooit van me leven 
had gezegd.
- en ik huil er echt om soms..

Maar door zoiets te zeggen , krijg ik wel aandacht. Iets dat ik wil en (als je begin las) juist niet wil !! 

Kortom het is chaos in me hoofd. Ik ben echt helemaal de weg kwijt!! Ik weet niet wat ik wil.. Alleen dat het alleen over gaat!!

(probleem 2)
Ik drink heel veel! Als in:  "4 dagen aangeschoten en 1 dag blackout per week"!!
Ik heb overdag ook steeds meer last van geheugen..
Ik zie het persoonlijk als een probleem maar niet iets waar ik moeite voor wil doen ,om er vanaf te komen. Vooral omdat ik student ben en gewoon graag van het leven geniet.

(probleem 3)
Mijn vrienden hebben op een *** manier ontdekt dat ik lieg.
-ik had voorheen een digitaal dagboek. Met al mijn leugens en gevoel daarbij.
En dat hebben ze gelezen. Dus in 1 avond hebben ze gelezen dat ik ze voor een jaar lang , voor lieg over alles... Dus: in 1 klap 8 vrienden kwijt en van grond afaan weer vertrouwen opbouwen...

(probleem 4)
Me vrindin,  ze is erg op r zelf. En je moet het er meestal uit smeken voor ze haar gevoel uit. We hebben. Heel vaak ruzie hier over, omdat ik haar gelukkig wil zien en alles voor der over heb.
Maar ik weet gewoon niet wat er mis is. ( ze is al 3 weken chagrijnig)
Ook wil ze geen sex , ik sta nu al 4,5 mnd droog. De reden waarom ze niet wil, zegt ze ook niet duidelijk. Terwijl ze 2 jaar geleden al ontmaagd is , en het was geen verkrachting of nare ervaring weet ik.

Dit was 2009/2010 in een notendop
En nu "De status" hoe ik er nu voor sta:

Voor het liegen heb ik bij een pycgoloog gelopen. Afgelopen vrijdag was mijn laatste keer. Ik sta er nu weer alleen voor.ik ben nu bewust van mijn drang om te liegen ben. Waardoor ik mezelf verbeter. 

2 weken geleden heb ik mijn record gehad met de alcohol (2,5 fles sambuca (das 40%)) en nu ben ik echt gestopt met drinken, na een strenge speech van de ma van mijn vrindin.

Een voor een ga ik al mijn vrienden af en praat ik alles uit (1v/d 8 gehad)

Me vrindin blijft een raadsel. Ik geef me zelf helemaal bloot. Ze weet alles van me. Ik knuffel ik zoen ik streel, en ik ben er altijd voor haar maar er is iets dat ze verzwijgt.FRUSTRATIE

Ow en door alles gaat mijn studie naar de klote, al mijn aandacht gaat naar mijn privé leven...

Owja en ik werk in discotheek, en mijn "niet drinken metaliteit" word niet gewaardeerd door me baas. Omdat ik mee hoor te drinken met gasten en niks mag afslaan wat gasten voor me aanbieden. (das altijd een shotje)


Nou dat was het wel,
jullie zullen er wss niks aan hebben.
Maar mij lucht het op!
18 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Free mind
Free mind, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende