alles tegelijk...

hhmm...opzich best wel leuke dag gehad.. nu gelukkig eindelijk vakantie..
ben dr echt hard aan toe..heb het zo helmaal gehad met school..
eigelijk met alles wel een beetje..wil nu echt doen waar ik zin in heb..
k ga de hele week werken om weer een beetje geld bij elkaar te krijgen en daar moet ik nu best wel voorzichtig mee gaan doen..
weet alleen zeker dat me dat niet helemaal gaat lukken... maar ag..ik moet van mezelf nu zoiezo elke week 5 euro apart leggen voor mn feest..anders heb ik straks zo'n geld loos zijn probleem..dus ja, daar ga ik mezelf maar gewoon aan houden..
verder ga ik e hele week relaxen, beetje achter de computer hangen, muziek luisteren en lezen.. ow fuck..bedenk me net dat mn boek vandaag terug had gemoeten naar de bieb en dat dat niet is gebeurd..nou ja, even mn moeder lief aankijken ofzo dat ze het morgen wilt doen knipoog

verder verveel ik me en ben ik echt bloedchagerijnig nu..
ben nu alleen thuis..ofzich niets ergs aan ofzo..maar ik zie elke keer dingen die er niet zijn... word er zo gek van gewoon..
ik wil ook gewoon zo graag mn vrienden helpen met alles, als ze een probleem hebben dat ik voor ze kan klaarstaan en ze bijstaan als dat nodig is, maar ik kan niet eens voor mezelf zorgen..dan kan ik toch ook niet de problemen van anderen oplossen als ik mn eigen poblemen niet eens kan oplossen??
zucht..
heel lastig allemaal..
heb nu weer/nogsteeds knallende koppijn..
ik heb he nu gewoon zo lang al..dat ik niet eens meer naar een dokter durf..en ik ga ook echt niet mn moeder inlichten want die denkt dan dat ik dood ga ofzo..
en die dokter van ons is ook geen pretje ofzo..
maar ja..ook vet veel problemen met D. op school..
ze wilt dat ik eerlijk ben tegen dr..nou ik vertel haar echt niet alles meerhoor..
ze beschouwde me als haar beste vriendin ofzo..waarom moet ik dan van die klote mensen ui mn klas horen hoe het met dr gaat??
dat ze zelfs nu niet meer thuiswoont heeft ze me niet verteld..en dat noemt zich een vriendin en verlangd van mij dat ik altijd open en eerlijk tegen dr ben, nou ze kan he vergeten..
zoiezo kunnen heel veel mensen het nu bij mij vergeten..ik heb het helemaal gehad met mensen, met hun gezeur en hun bemoeienissen met mijn leven.. laten ze lekker met hun eigen leven bezig zijn en niet proberen mijn leven over te nemen..
er zijn maar een paar mensen die ik toe laat zich met mij te bemoeien en als ik dan hulp nodig heb vraag ik het hun wel en niet de eerste de beste klootzak of kutwijf die ik ergens rond zie lopen..

maar ja, ik merk nu al weer aan mezelf dat hoe langer ik aan het schrijven ben hoe kwader ik aan het worden ben.. is niet echt goed..

heb gisteravond gesneden.. het as zo nie de bedoeling..maar het gebeurde gewoon.. het moest gewoon..
en terugdraaien kan ik het ook nie meer, maar ik kan mezelf wel weer voor mn kop slaan..

maar nu stop ik echt, ben boos, verdrietig en ik heb het verschrikkelijk koud enzo..

mris
15 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van just_me
just_me, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende