alstublieft hoor meneer...

Ik had me dus opgegeven voor te helpen voor studiepunten met een actie voor KIKA (kinderen met kanker) maandag middag moest ik lootjes verkopen aan leerlingen en we werden ook nog gevraagt voor in de avond want ze hadden die perongeluk niet ingedeeld nou prima weet je...

Veeeeel lootjes verkocht en kwam 9 uur savonds pas thuis.. van kwart voor twee moesten we maar zorgen dat we iets deden want we hadden geen les en dat ging precies hetzelfde eergister maar gister was het een drama er was een GALA eerst werden we afgekat toen we langs de tafeltje liepen voor lootjes te verkopen en vrouw zei:

Mijn man zit daar maar ga daar maar niet heen want ik koop geen lootjes met zulke onzin

Ik: Oke mevrouw nog -vriendelijk- bedankt (@%&#@!^%%*&$@#&*&knipoog

Affijn toen de meiden die het eten gereserveerde werden lichtelijk aangebrand en katte ons ook nog eens lekker af.. Affijn het was 8 uu en nog geen hap in me keel.. geen slokje water kunnen drinken.. Daar werd toch maar voor gezorgt maar toen het eten kwam hadden we 2 min..!!!!

De veiling startte en we moesten weer verder en ons eten achter laten.. Veiling gesloten billen van me benen gerend maar o.k prima wij weer terug naa rhet eten..

IS HET @%$&*(%#$@#@!!!@#%%&$*$ WEG AAAAAAAAH! hadden ze alles weggooid

Erg leuk hoor.. het was lekkerverward

Affijn we hebben totaal 6.100,00 opgehaald en we overhandigde het ana de ambassadeur van KIKA en wat doet hij: Hij geeft een kika speldje aan een catering meid!!!! Wij HEBBEN ALLES VOOR JULLIE GEDAAN..

Nou nog geneens zo erg maar hij heeft ons niet eens bedankt.. Nou volgende keer mag die man het zelf doen..

maarja ik pak mijn mob.. oproep gemist 14x mamma..

Ooh ooh od nerand het was 10 uur.. Ik bel terug moeder overstuur boos enz ik MOEST naar huis komen maar ik kon nog niet ,nou nog effe wachten.. affijn we vertrokken met zijn Allen om 11 UUR...

volgende dag weer 2de uur beginnen omg.. wat een kolere avond en het duurde veel te lang


xx moeie ikverdrietig
20 dec 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Toerist!
Toerist!, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende