Altijd alles of niets tegelijk

Had ik niet lang geleden nog enorme stress omdat er niets was op het gebied van werk. Is het nu opeens weer megadruk en heb ik andere financiële meevallers. Ik klaag niet, want hierdoor kan ik eindelijk de belastingdienst volledig gaan afbetalen.

De netwerkgroep waar ik in zit begint zijn vruchten af te werpen. De LinkedIn-teksten die ik al maandenlang schrijf, beginnen resultaten te boeken en het boek dat ik met mijn vriend schreef, doet het best goed. Inmiddels hebben we al bijna 1.000 exemplaren verkocht en wanneer het luisterboek erbij komt, zal dat aantal stijgen.

Opeens krijg ik meerdere mails per dag met aanvragen. En omdat ik nu ook weer een interimklusje te pakken heb van twee dagen in de week, zit mijn week al snel vol. Een ochtend gevuld met netwerken (dat vaak letterlijk de hele ochtend duurt. Het komt regelmatig voor dat ik pas rond 13.00 uur thuis ben) en twee dagen dus vol aan de bak voor mijn interimklus (en soms ook nog op een andere dag wat uren).

Erbij opgeteld ben ik bezig met een heel nieuw boek. Een non-fictieboek, dat ik zelf ga publiceren. En ik moet er allerlei interviews voor voeren met ondernemers. Het zijn er al behoorlijk wat inmiddels en het is een hele organisatie. Vooral omdat ik helemaal niet zo georganiseerd ben. Maar: ik ga dit werkbaar maken voor mezelf.

Uitgangspunt wordt de release in maart. Dat duurt aan de ene kant nog best lang. Aan de andere kant: er is niet veel tijd meer om het boek te voltooien en er moet nog best veel gebeuren. Er staan nog een aantal interviews in de planning en er moet ook nog veel worden uitgewerkt.

Maar: het wordt tof. En ik ben blij dat alles er weer wat positiever uitziet.
27 aug 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende