Anders en zo lekker! *Sukadelappen
Ik heb een oud en bekend recept omgetoverd in een eigentijdse variant.
Vroeg aten wij thuis af en toe draadjes vlees en als kind vond ik dat altijd heel bijzonder. Het zag en smaakte altijd heel anders dan de andere stukken vlees die op mijn bord kreeg.
Het was altijd lekker mals en was vaak zo gaar dat het bijna uitelkaar viel. Ik kon daar als kind heel erg van genieten.
Ik woon nu al een hele tijd op mezelf maar draadjesvlees had ik nog niet gemaakt tot vorige week. Na even speuren had ik een recept gevonden wat is al richtlijn ging gebruiken.
Toen ik het vlees op stond bedacht ik me dat ik dit vlees eigenlijk ouderwets met gekookte aardappelen wilde eten. Iets wat ik heel lang niet meer had gedaan en om eerlijk te zijn vond ik het wel weer eens lekker om te doen.
Zie hier het resultaat.
Sukadelappen en gekookte aardappelen met Italiaanse rode wijnsaus
Mysterion, man, 40 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende