bakke bakke bakke
Hoi hoi
daar was ik weer, ik heb al een tijdje bladerdeeg in mn friezer
liggen en vandaag kon ik het niet laten om daar iets mee te gaan doen.
Juist saucijsebroodjes!
heel spannend want ik heb nooit eerder zoiets gemaakt...
Naar wat heen en weer ge overleg, met me zelf uiteraard, wist ik eindelijk
hoe ik het zou gaan doen...
Ik ben een tijdje aan het prutsen geweest en taadaa 5 ,om mee te beginnen,
snoezige saucijsebroodjes.
Okdan oven op juiste temperatuur en bakke maar.
Het resultaat: goudbruin en heet.
Het "proefresultaat" : lekker, maar ik denk dat ik het de volgende keer ga
kruiden.
Iets minder pittiger en wat sappiger.
Nu moet alleen mn liefie t nog proefen (....spannend...)
dus dat schrijf ik jullie de volgende keer wel, tot gauw
xxx moppie
moppie86, vrouw, 38 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende