Bedankt klas!

Vakantie!!! ik heb vakantie! De zomervakantie is begonnen! Hele dagen niks doen, beetje zwemmen, beetje computeren, ofwel relaxen! Dat is allemaal heel leuk, maar ik ga mijn klas missen. Daarom wat hoogtepunten van de klas dit jaar...

* De klassenavond: In hawaistijl door de school!
* De Heppiekrant, een tijdschrift door en voor de klas (zeg het maar als je er 1tje wilt lezen, dat mag vrolijk)
* De metamorfose van Paul en Bas, 2 jongens die niks van meisjes begrijpen en daarom er maar in veranderen... Voortaan heten ze Marlies en Bregje!
* De kerstviering, iedereen deed mee! Dansen, zingen, toneel, techniek...
* Ron gaat op 30 februari (!!) met Marijn trouwen!
* onze leraar aardrijkskunde met wie we helmgras nadoen..
* De vliegtuigjes-gooi-rage!
* De dementheid van mijn mentor Berg! Of is het Van den Berg?
* Het spijbelen de dag na de excursi!
* De zang van Xtra-onwijzz door de gangen! Merel, Wieke en ik die in een verveel-bui iets raars bedenken. En toen waren we een popgroep
* En later de zang van Popa en Boba door de gangen… Oftewel Paul en Bas die als echte meisjes natuurlijk ook gaan zingen
* Het 'boekje' Ook weer een idee van Merel, Wieke en mij... Een soort dagboek, waar we al onze gedachten, gebeurtenissen en leuke frutsels in zetten!
* Het was een hele hechte klas!
* De excursie waar veel geld ingestoken werd, het echte hoogtepunt was: Het radiootje dat we gratis kregen! haha...
* Alle leraren-blunders! Blankie met een string tot over haar kop.. Evers met haar ‘mooie’ outfits: ruimtepakje, het leger in.. Te brake met de geweldige mode: sokken en sandalen..
*De gooi-uit-het-raam-acties, tijdens wiskunde. Niet alleen vliegtuigjes, maar ook potloden en water gingen het raam uit! En maar ontkennencool!
*Het slaapfeestje dat Merel en ik hebben gegeven, het was heel gezellig!

Zo zou ik eigenlijk nog wel een poosje door kunnen gaan. Maar dat doe ik niet, want dan wordt het wel erg lang... Klas, heel erg bedankt voor het leuke jaar en dat jullie onddanks alle tegenslagen gewoon bleven doorzetten! Merel en Wieke, bedankt voor de leuke tijden met X-tra onwijzz en het boekje, en van den Berg, bedankt dat u ons regelmatig vrij hebt gegevenvrolijk En verder natuurlijk de rest van de klas, maar die heb ik al bedankt!

Volgend jaar wordt het weer net zo leuk, ook al gaat er iemand weg en komen er wat kinderen bij!
18 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ~Henrieke~
~Henrieke~, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende