ben echt zo onzeker...

ow jemig!!
ben onwijs onzeker over vanalles!!
zit nu te wachten tot J. online komt, hij is er wel maar staat op afwezig!!
ik zit me hier echt totaal op te vreten!!
waarom doet hij zo?? hij maakt me echt onzeker...eerst zeggen van wel, en dan zeggen van niet!!! wat moet ik daar nu mee?? mij aan het lijntje houden ofzo??

zit nu echt zo hard muziek te luisteren en mee te blèren dat mijn hoofdpijn nog 10x zo erg word en dat ik na 2 nummer schreeuwen al last van mijn keel heb...het begint nu echt te ver te gaan....krijg zelf zo'n bloedsmaak in mn keel...de tranen lopen over mijn wangen en ik wil het helemaal niet!!! en weetje ergens kan het me ook helemaal niets meer schelen!!! waarvoor loop ik hier in vredesnaam nog rond op deze aarde?? jemig, waarom maakt die jongen mij toch zo onzeker, kan hij niet voor 1 keer duidelijk tegen me zijn?!?!
wil het liefst zo snel mogelijk met hem afspreken en alles uitspreken..maar ja, wanneer?? ben bang dat ik onwijs dichtklap als ik bij hem ben, heb nu duizenden gedachten in mn hoofd die ik hem wil vertellen en ik weet gewoon dat ik het hem niet durf/kan vertellen...zit erover te denken hem te mailen...maar staat dat niet laf?? wil liever gewoon face to face met hem praten, maar als dat nu eens niet gaat?? wat moet ik hier nu mee?? heb geen zin om mijn hele vakantie in onzekerheid te zitten wat hij nu wil...hij een beetje lol trappen en mij onzeker laten...echt ik voel gewoon nog veel te veel oor hem, ziet hij dat niet ofzo?? misschien heb ik ook wel veel te lullig tegen hem gedaan en heb ik een aantal rotopmerkingen tegen hem gemaakt, ik deed het echt alleen uit onmacht, hij weet dat ik het niet meen, maar hij heeft gewoon tegen mensen gezegd dat hij me haatte, ookal begrijp ik dat ook wel want in zijn plaats had ik waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan... ik wil niet dat hij me haat!! kan de tijd niet terug gedraaid worden en alles weer worden zoals het was..ik mis echt zijn armen om me heen!! wil gewoon weer bij hem zijn!! kan alles nu niet echt even weer normaal worden...zit nu gewoon te janken, en hij?? hij maakt vast onwijs veel lol en denkt totaal niet aan me, terwijlik me hier op zit te vreten en wacht, wacht tot hij eindelijk online komt!!!

ik stop maar, want ik begin volgens mij onwijze wartaal uit te slaan...
02 jul 2004 - bewerkt op 07 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van just_me
just_me, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende