ben eruit!!

nou ik ben eruit!!!
ik ga J. vergeten, heb een beetje zijn opvattingen gehoord over een relatie, en daar ben ik het niet mee eens.
ik ga me niet laten gebruiken ofzo...
weetje wat hij wilt?
hij wilt lekker verliefd zijn en de hele dag erop los flirten en voor 't gevoel een vriendin ofzo. (iedergeval zo kwam dat op mij over)
nou mooi niet dat ik me daar voor laatgebruiken, wat denkt hij, dat ik een pop ben zonder gevoelens die je even in de hoek smijt ofzo??
nou mooi niet, als hij zo nodig mensen moet playen, fucken of whatever, gebruik mij daar dan lekker niet voor!!
maar ag, dit klinkt allemaal wel heel stoer, nu nog over hem heenkomen...denk dat dat grootste probleem word, maar we gaan het proberen, ik ga niet mn jaar laten verpesten door een jongen die eigelijk toch niets in mij ziet.

dus nu ga ik lekker om me heen kijken en zien wat voor leuke jongens er rondlopen die wel een normale relatie aan kunnen gaan en niet met me lopen te fucken ofzo...
het land zit vol met jongens dus daar ga ik gebruik van maken, lekker op vakantie gaan en leuke jongens en meiden ontmoeten en wie weet hou ik er nog een vakantie-liefde aan over...maar we zien het wel..

eerst over J. heen zien te komen...

misschien, heel misschien als zijn instelling over relaties nog veranderd en hij wil me terug dat ik er mee instem maar denk maar niet dat ik me zomaak laat gebruiken!
04 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van just_me
just_me, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende