Bezoek

Afgelopen vrijdag was mijn huisarts bezoek niet doorgegaan omdat hij niet aanwezig was. Vandaag probeer ik het dus nog een keer. Ik meld me om vijf voor acht bij de doktersassistente. Ze informeert me dat er een wachttijd is van bijna een uur. Zolang wil ik toch ook niet wachten en maak dus een afspraak voor twaalf uur….

Omdat de directie de beveiliging wil opschroeven begin ik met het schrijven van een document waarin ik wat mogelijkheden beschrijf. Vlak nadat ik dit document bij de financieel directeur heb afgegeven, heb ik een vergadering die de rest van de ochtend duurt…..

Heb je een afspraak, moet je nog een half uur wachten! Als ik dan eindelijk aan de beurt ben vertel ik de huisarts wat er met mijn linker arm aan de hand is. Dat ik soms een dof gevoel heb in mijn schouder en arm en dat mijn onderarm en hand soms tintelen alsof die slapen. Hij begint al gelijk met een geruststellende mededeling. Het zijn niet de symptomen van hartproblemen en is geneigd mij gelijk te geven met een diagnose van RSI. Niet zoveel meer op de laptop dus. Voor alle zekerheid luistert hij nog even naar mijn hartslag en meet mijn bloeddruk. Gelukkig is alles goed. Bij vertrek krijg ik nog een formulier mee om bloed te laten prikken. Denk dat ik dat donderdag ochtend laat doen….

Terug op het werk vul ik de rest van de dag met kleine karweitjes. Ik heb alleen nog even een bespreking met de financieel directeur over het document van vanmorgen. Hij komt tot een uitspraak voor welke methode hij het meest voelt en dan kan ik dat morgenvroeg verder uitwerken….

Tien minuten voor vertrek kom ik mijn liftster tegen in de gang en ze verteld straks niet mee te hoeven rijden omdat ze over moet werken. Ik neem het voor kennisgeving aan, ze weet dat ik vandaag toch niet gewacht zou hebben omdat ik op maandag altijd bij mijn oom op bezoek ga….

Thuis gekomen eet ik witte bonen in tomatensaus met een stukje verse worst. Het valt niet goed en een kwartier later komt de helft er langs boven weer uit. Gelukkig blijft de rest wel goed zitten….

Om zes uur vertrek ik naar mijn middelste zus om die op te halen voor het bezoek aan mijn oom. Na een bak koffie vertrekken we met haar auto naar mijn oudste zus. Daar ruikt het hele huis naar friet en ondanks de kotsbui van daarstraks loopt het water me in de mond. Gelukkig blijven we hier niet al te lang en switchen weer van auto, met de auto van mijn oudste zus halen we eerst nog een dochter van mijn oom op voordat we naar hem vertrekken….

Mijn oom ziet er erg goed uit en is erg vrolijk. Hij heeft goed nieuws gehad, over vier weken mag hij naar huis….

29 september 2003
30 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Betweter
Betweter, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende