biG dream.. **

kHeb altijd al een grote droom gehad.. Soms meerdere maar eentje is er altijd geweest.. ;;
Ik wil later een grote ster worden!! Ik hou echt heel erg veel van zingen en ook van dansen.. ik zit vanaf groep 5 op een koor.

vanaf groep 1 t/m 4 zat ik op een doorsnee basisschool bij mij om de hoek. Ik vond het een beetje een saai leersysteem maar de kinderen die er op zaten waren wel zuper aardigg.. !! Toen hoorde ik van een speciale zangschool en ik ging daar een dagje kijken. Het was zoooooooooo gaaff! en dus ging ik auditie doen. En het was me gelukt!! erg vrolijkerg vrolijk duss ging ik naar die school. daar zing je dus heel erg veel;; ochtendrep. avondrep en middagrep. het was echt zoo genieten als ik in die repetities zat!
maar in groep 8 ging ik naar de middelbare school en je kon nog wel door met het koor dus dat heb ik gedaan maar dan zing je nog maar 2 tot 3 keer in de week en eerst was het elke dag. maar als ik dan naar koor ga word ik helemaal vrolijk erg vrolijk

mijn vader is ook nog eens artiest dus dat stimuleert mij extra om later "a big star" (proberen) te worden erg vrolijk erg vrolijk

ik zit dus sinds kort ook op dansen en dat vind ik oowk eg helemaal geweldig erg vrolijk ookal kan ik er geen hol van nahnah TOG vind ik het super leuk!!

zo dus dat is er even uit vrolijk (L)

dus waar ik goed in ben: zingen&nederlandse ww spelling -->zie vorig verhaal nahnah

ps . nu ik dit schrijf voel ik me zelfs vrolijk erg vrolijk
29 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ME <33
ME <33, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende