Bij de jeeps

Hey,

Heb vandaag dus gewerkt in 't verkeerspark. Om 7 uur ging de wekker en om 8 uur was ik in 't park. Kom ik daar en wat denk je dat er op het rooster staat bij de naam Marcel: Jeeps. verdrietig Ik heb zo'n ontzettende hekel aan het staan bij de jeeps. Altijd van die kinderen van 13/14 die er de hele dag inzitten van 10 tot 17 uur :S Wordt je soms gek van. Gelukkig waren er vandaag leuke collega's aan het werk en kwam er bijna om het kwartier iemand langs om een praatje te maken. Dan gaat de dag in ieder geval wat sneller..

Ik zat net te denken, wat moet ik m'n moeder geven zondag voor moederdag? Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om naar de stad te gaan en een kadotje te kopen. Ik denk dat ik zondagavond gewoon wat chinees eten voor d'r op ga halen voor ons. Daar is ze vast ook blijer mee dan met alweer een geurtje die vervolgens jaren in de kast staat en maar niet op wil.

Morgen is het 5 mei en moet ik voetballen. Wie verzint het om donderdag 5 mei een voetbalwedstrijd te plannen? Nouja heb ik opzich wel weer iets te doen natuurlijk. Ik hoop dat we winnen! Ik ga zo eerst maar een lekker warm bad nemen en dan kijken wat ik de rest van de avond ga doen.

Greets, Marcel

04 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marcelos
marcelos, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende