bso

Elke week loop ik 1 middag stage bij de BSO bij mij in de buurt. Ik wist niet dat het ZO pittig kon zijn. Ik ben gewoon helemaal kapot van de middag, terwijl het helemaal niet zo lang is. ( 14:20 - 18:00 )
Je wilt niet weten hoe die kinderen tegen elkaar doen altijd. Zelf ben ik steeds weer geschockeerd. We zijn altijd met z'n 3e. Dat moet genoeg zijn denk je misschien. Dat dacht ik ook in het begin. Maar nee hoor, zelfs dat is soms niet genoeg. Ik loop daar nog maar 10 weken stage, en ik heb al van alles meegemaakt. Kinderen gooien dingen naar je, schelden op je met kanker, schelden tegen andere kinderen met allerlei woorden die de kinderen op die leeftijd nieteens horen te zeggen! en er gebeuren nog veel meer dingen. Gister was er weer eens ruzie. 2 kinderen gingen elkaar dreigen met hun ouders. Zo van: ''Ik stuur me vader op je af dus ik zou maar uitkijken als ik jou was!'' Waardoor de ander dan zei: '' Hou je kankermuil!'' Toen was het genoeg. Ze hadden alletwee straf gekregen. Dan hoor je ook vaak van ouders: '' Zo istie thuis nooooooooooooit!'' -_-''
Ook heb ik een keer gehad dat een kind van 5(!!!) tegen mij zei: '' Ik ga naar buiten en als dat niet mag, dan ga ik je lekker slaan. Een kind van vijf. Die had natuurlijk gelijk straf gekregen van mij. Natuurlijk moet je als je met kinderen wil gaan werken, wel wat van kinderen hebben. Maar dit gaat wel heel erg ver hoor. Ze steken elkaar allemaal aan daar en dan beginnen ze met z'n alle tegen 1 iemand.
Natuurlijk zitten er ook rustige kinderen bij die niet zulke dingen doen. En natuurlijk, wij proberen alle kinderen evenveel aandacht te geven met spelletjes spelen enzo en het is niet altijd ongezellig en niet leuk. Er zitten ook leuke en gezellige dagen bij, maar soms...soms is het gewoon té druk in je hoofd dat je even gek wordt.
Kortom, de BSO is niets voor mij voor later hahah.

Groetjes! cool!
18 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KutEmo
KutEmo, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende