C : Diepe zucht


Vandaag.. Nog steeds ziek ik werd wakker in een water bed..
Gelukkig kwam een vriendin van me op bezoek met een reddings KID!

Sinasappeltjes , Vruchtenspappen , Melk , Neus spree , Asprines , Krentebollen , Saoto soep met extra ketjap sambal , yoghurt , en allemaal lekkere dingen voor me kleine jongen!

En ik moet zeggen ik voel me al een stuk beter .. ( na zes asprines )

daar in tegen scot ik '' lee lee '' al de hele dag op een ander soort manier dan ik ooit heb gedaan en hij is er echt onderste boven van hij kwam tot twee keer aan toe aan de deur en binnen .. en ik keek hem amper aan.. hij is zelf scheldend de deur uit gelopen dat ie klaar met me was! '' met me fokking bullshit '' en '' fuck you dan '' dus ik smste toen die de deur dicht gooide ..

: praat zo met je bek tegen me! ik heb je geen moer te zeggen! je bent me zat? LIKE I CARE!

en meneer is helemaal in paniek ineens helemaal van slag , zogenaamd vind hij het echt erg dat ik zo doe en wil die weten wat er aan de hand is? tuurlijk wil die dat weten want hij doet zo veel dingen dat ie het niet eens bij kan houden.

ik heb gezegt ik wil niet met je praten! APPLAUS voor mezelf .. 1ste keer dat ik meneer niet op mijn knieen geef wat ie wilt! en ik ben ook niet van plan om dat nu te gaan doen .. Rolles Changed! MY turn to play Games!


slaat 100% op mijn gevoel nu zo verward!
28 feb 2007 - bewerkt op 01 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CenS
CenS, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende