Carnaval, Day 4

Carnaval-Verslag
Day 4 *last day*
Yvonne en ik werden door mijn vader gedropt bij de Verandering. Daar stond een groepje jongens aan een hangtafel die we daar iedere avond hadden zien zitten. Maar we werden aangesproken door een van de jongens. We stelden ons aan iedereen voor. En de jongens bleken bij ons op school te zitten. We konden niet zolang blijven, want we hadden met Rik om kwart over 8 afgesproken bij de Kiosk. Toen we moesten gaan wilde 2 van hun een kusje, gewoon op de wang. Die gaf ik ze. Een van hen draaide snel zijn hoofd zodat hij een kusje op zijn mond kreeg. Toen bleek iemand die een eindje van mij wegstond ook nog een kusje te willen. Dus ik liep door heen. Ik gaf hem een gewoon kusje, maar hij gaf mij geen kus, maar een soort van zoen. Maar dat wilde ik niet, want ik vind Axel leuk. Dus draaide ik m'n hoofd weg, en gaf em een knipoog.
Bij de kiosk waren Rik, Stefan en Rens. Zij hadden wiet, maar geen shag of sigaretten. Dus daar waren ze wanhopig naar opzoek. Dus bleek ik voor even een geschenk uit de hemel te zijn knipoog. Ze draaide een joint. Die hebben we helemaal op ge-mext. En vanaf toen weet ik alles niet meer zo helder. We zijn naar het Mussenest gelopen. Ik had best wel lol met Stefan, ookal is hij nogal oversext en irritant. Hij heeft me getrakteerd op een biertje, dus mag ik em welnahnah. Hij was van plan een meisje *dat hij alleen kende van msn maar vanavond zou komen* te 'neuken' zoals hij het zelf zei. Ik zei dat ik dat nogal een wazig iets vond. Maar we hadden het er verder niet over gehad. Toen kwam Axel binnen met nog een aantal mensen. En hij was zo enorm van de atlas. Echt enorm. Maar hij zij zelf van niet. Toen ging ie naar de wc, en had ie met watervaste-stift iets rond z'n oog getekend. Het zag er niet uitnahnah! Maar hij bleef maar volhouden dat het mooi was. Hij wilde het er NIET afhalen, en ik kreeg hem met geen mogelijkheid omgepraat. En ... ach, het zag er eigenlijk wel grappig uit. Ookal kon ik niet naar zijn schattige hoofdje kijken zonder helemaal dubbel te liggen. Die avond heb ik gewoon heel veel lol gehad met iedereen. Heel erg veel met Axel gezoend. En ik vond het zo jammer dat het de laatste avond was. Ik wou dat ik altijd zo door kon leven. Het leek de beste tijd van m'n leven te zijn.
Om 12 uur was er vuurwerk, op het vrijthof. Daar gingen we heen. Toen we daar stonden, pakte Axel me super sweet vast. En zoende me heel lief. En je hoorde op de achtergrond 't vuurwerk knallen. Het was zo lief, en teder. Het sneeuwde.
It seemed to be magic. So wonderfull, I wanted to stay there forever.
Never felt like that before. To beautifull to last, But I can hold it in my mind.
Om kwart voor 1 kwam Yve haar vader ons ophalen. Toen we in de auto zaten, waren we zo moe. Helemaal op... Zwaar moe, duf en brak.

Je zal wel gemerkt hebben, als je alle carnaval-verslagen zo'n beetje leest. Dat ik het begin en einde redelijk goed beschrijf. Maar over het midden van de avond vertel ik niet zo veel. Komt omdat ik dan het meeste van de Atlas was. En van het midden weet ik nog wel dingen, maar die zijn meestal nogal onboeiend. Ik bedoel. Ik weet nog dat de zijkant van een servetten-houder appeltjes groen was. Maar dat lijkt me niet al te interresante informatienahnah...

Maarjah. It's over now... Don't want it to be over. But I can't do anything against it....

=xxXxx=
AiksaS

Status: Lam, Brak, Moe, Ziekerig. En een beetje verdrietig omdat carnaval voorbij is.
Muziek: Dinand -Dreamer
26 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AiksaS
AiksaS, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende