Christmas

Mja, ik heb het persoonlijk niet zo met kerst. Ik vind het altijd zo'n gezeik over vrede en respect voor elkaar. Ik bedoel, hartstikke goed, respect en vrede met kerst, maar het kan ook het hele jaar door. Waarom zou je alleen met kerst lief tegen je medemens moeten zijn?
Vroeger vierden ze alleen kerstavond. Maar aangezien ik toen nog niet op de wereld was, kon ik het niet tegenhouden toen ze persee meer dagen kerst wilde vieren. Volgens mij wilden ze enkel meer vrij. Niets vrede en liefdadigheid, gewoon jezelf volproppen met voedsel en drank. Achja, wat een mens al wel niet gelukkig kan maken.

Het probleem is, dat mijn familie van moederskant nogal van kerst houd. Mijn vader daarintegen heeft helemaal niets met kerst en vind het onzin, al is ie wel blij dat ie vrij heeft. Ik word dus elk jaar volgestauwd met eten en ben verplicht naar Christmas Carols te kijken, of hoe die vreemde films dan ook mogen heten.

Maar gelukkig is kerst weer voorbij, en kan ik weer aan iets anders denken.
En na vanavond kan ik gaan lijnen, want het is eng hoeveel een mens kan aankomen met de feestdagen. Normaal kom ik niet snel aan, maar dat komt omdat ik normaal niet zo veel eet. Maar met kerst staat er altijd wel chocolade op tafel. Ze dwingen me gewoon Ö

X
26 dec 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shadows
Shadows, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende