Dag Lieve Oma

......
Vanmorgen kregen we opeens teletoon van mijn oom, dat mijn oma vanmorgen is overleden..
Het was echt heel erg onverwachts, ze had (nog) niets, ze had wel een erge opgezwollen buik waar misschien een tumor in kon zitten maar daar was de uitslag nog niet van binnen ...maar op die uitslag zitten we dan ook nu niet meer te wachten daarvoor is het te laat.

Ze is vanmorgen aan een hartstilstand gestorven, nadat mijn oom haar hoorde roepen is hij gaan kijken en zei ze dat ze bijna geen lucht kreeg, na een paar minuutjes begon ze te rochelen en is ze gestopt met ademen, mijn oom heeft toen mijn tante gebeld (al toen ze begon te rochelen) en die zei dat hij 112 moest bellen, dat heeft hij gedaan maar toen ze eraan kwamen was ze al overleden, toch voor de zekerheid hebben ze haar aan de apparatuur gelegd, haar pacemaker werkte wel nog maar haar hart was gestopt, een mooiere dood had ze zich niet kunnen wensen hadden ze gezegd, ze heeft totaal geen pijn gehad.
Ze is 82 jaar oud geworden ... dat is een mooie leeftijd...

Toennet zijn we met de hele familie naar het crematorium geweest, om naar haar te gaan kijken...ze lag er echt heel erg mooi bij.
Ik had het gevoel dat ze zo haar ogen weer open kon doen.
Toen ik even heel dicht bij haar stond zag ik dat ze één oog open deed, wat natuurlijk niet kan maar dat verbeelde ik me ... mijn tante zei ook het is net alsof ze zo haar ogen weer open doet ... zo mooi als haar heb ik nog nooit iemand erbij zien liggen .. echt waar
Ze lag er zo heel mooi vredig bij met een glimlach op haar gezicht alsof ze wilde zeggen, huil niet, het was mijn tijd om te gaan.

Zaterdag is de mis en dinsdag wordt ze gecremeerd ...


xus
29 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van outofreach
outofreach, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende