Dank je..

Na lange tijd begin ik weer met schrijven. De laatste keer dat ik echt heb geschreven over wat er in me omgaat is al zo lang geleden. Het was nog in de tijd dat ik met jou was..
Ik weet niet waarom, maar ik was gewoon mijn interesse in het schrijven verloren en ik geef jou hiervan gedeeltelijk de schuld. Jij zorgde ervoor dat mijn leven overhoop werd gegooid en jij was het die mij weer de grond in stampte. Zoals altijd ging ik dan schrijven, maar niet die laatste keer. Nee jij zorgde ervoor dat ik me ging bezighouden met andere dingen. Dingen waarvan ik diepongelukkig werd, waarvan ik ging twijfelen aan mezelf.
Nu na al die maanden ben ik je dankbaar. Dankbaar omdat ik het laagste punt in mijn leven tot nu heb bereikt. Ik dank je, want ik weet dat ik nooit meer terug wil naar die tijd. Hoe leuk het ook was af en toe, het was het allemaal niet waard. Ik ben zoveel dingen kwijtgeraakt aan jou, maar nu weet ik wat er werkelijk toedoet in het leven, in mijn leven. Een leven dat ik met jou had kunnen delen, maar ik ben blij dat dat nooit zo zal hoeven zijn.


X
13 nov 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cerise
Cerise, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende