de lente, liefdekriebels, briefjes en dromen

in de lente komt miel naar me toe
21 maart
ben benieuwd wat hij mij nu te bieden heeft
hij zegt dat hij zo is veranderd
we zullen zien

erg vrolijk

er zijn nog twee geinteresseerde
1 schreef mij een liefdesbrief, hehe
ik reageerde koud, door mijn achterdocht, maar vind t stiekem wel erg leuk.
ik ken hem al jaren, komt nu weer boven water. of ze wisten dat ik bezet waserg vrolijk

komtie:
------------------------------
Lieve nick,

Je bent een vrouw. Een fraai exemplaar. Mooie vrouwen krijgen vaak brieven, zo leert mijn ervaring. Vaak schrijven mannen een brief met geforceerde poëtische rotzooi, om je hartje te winnen. Daar gaat het ze om: je hartje winnen. Ik vind dat onverantwoord. Je hart moet blijven waar die zit vind ik. Anders krijg je inwendige bloedingen. En dat wil ik niet voor je. Ziekenhuisvoedsel is al zo smerig, evenals de koffie die psychologen je voorschotelen. Ik wil dat je heel blijft, zowel mentaal als fysiek.
Het is niet meer dan slechte beeldspraak. Ik wil je hartje horen kloppen als ik in slaap val, met mijn hoofd tegen je borst gedrukt. Dat wil ik. Ik wil kraaien doen bekeren. Ik wil ze wit maken, en een serenade voor je doen zingen. Desnoods dwing ik ze, ik heb er veel voorover.
Ik wil ook eerlijkheid. Je moet eerlijk zeggen als je mij een obsessieve klootzak vindt. Dat zou ik waarderen. Ik zou praatgroepen bezoeken voor je. Ik zou psychologen afstruinen. Ik zou alles eraan doen. Alles.
Je moet ook eerlijk zijn, wanneer het je slechts om mijn geld gaat. Ik vind dat prima. Je mag alles van me hebben, zolang je mij maar lief hebt. Sommigen zeggen dat liefde niet te koop is. Dat klopt. Maar het is wel degelijk te vérkopen. Geld doet de drempel, de aarzeling, wegnemen.
Ik heb vaak gedacht dat verliefdheid niet voor mij besteed is. Eigenlijk weet ik niet eens wat het is. Ik vind het maar een rotgevoel. Een angst. Een doodsangst welhaast. Angst dat het gevoel wat ik nu voel, niet verliefdheid is. Maar een bevestiging dat ik voor eeuwig alleen over zal blijven. In dat geval verzoek ik je mij nog steeds lief te hebben. Dat wil je toch niet op je geweten hebben? Mijn vergetelheid?
Ik heb je lief, ik vind je eng,

liefs huppelepup
------------------------------
ach zo schattig
eigenlijk
04 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nickname
nickname, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende