Dilemma > E

Hallo allemaal nahnah

Vandaag sprak E me ex op msn was egt heel erg leuk om hem na een lange tijd weer te spreken na wat praten vroeg hij wie ik leuk vond hij allemaal namen noemen en ik zei op al die namen nee ( voor dat de hele hockeyclub het weet.. hij zit bij mij op hockey btw nahnah ). Dus ik d8 laat ik nou maar niet zeggen dat ik R leuk vind want strx weet dus iedereen het.. Toen vroeg hij of ik hem leuk vond en ik antwoorde daarop "ja" niet egt slim maarja ook weer wel nahnah En hij antwoorde daarop heel lief zo van : Als je weer een x wat wil afspreken moet je het gewoon zeggen hoor lijkt me wel weer eens lache vrolijk Dus ik weer helemaal blij want me vriendin en ik waren tot de conclusie gekomen dat hij toch eigenlijk best wel lekker is hahah dus het is allemaal wel okay.. En hij zei zo van ja hoelaat moet je hockeyen dus ik de tijd zeggen en hij zei daarop oo dan kom ik wel kijken.. En ja hoor daar ston hij whaha ik schaamde me dood man zo genant in dat pakje maar egt superrr lief dat hij kwam kijken hij heeft de hele wedstrijd gekeken erg vrolijk erg vrolijk Maar het is echt zoooo dom wij zeggen nooit wat tegen elkaar op de club :S echt te dom dus wij keken alleen maar naar elkaar :S maarja. En ik denk dat ik weer verliefd op hem word ooooo ik word ook zo snel verliefd echt niet goed ! maarja daar kan ik nx aan doen het zijn mijn gevoelens he knipoog Maar ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen want hij is A best wel player en B weet k nou weer niet of hij mij leuk vind zoja of ik dan wel met hem moet nemen voor de 1000e x :S DILEMMA ! Maarja ik moet maar kijken hoe het gaat lopen iemand nog tips nahnah ?

Verder had ik echt zwaar klote gehockeyd wat een KUT team heb ik zeg o mijn god ik ben blij als ik volgend jaar uit dat team ben want ik word er helemaal depri van ! Hadden we weer met 4-0 verloren :S en we stonden in de 1e helft 1-0 8ter :S:S gaap!

Verder was ik vandaag nog naar Liz geweest was wel gezellig en was daar blijven eten was ook wel okay nahnah haha volgende week lekker een paar dagen vrij en dan lekker LEVI'S broeken kopen erg vrolijkerg vrolijk gemeen jaja eindelijk.
Maar ik ga weer stoppen

Ciao ~ Kus

Anne Fleur verliefd
03 apr 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Prinsesje
Prinsesje, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende