dilemma het vervolg.

Vandaag ben ik met een vriendin naar Utrecht geweest waar R. dus vandaan komt. Zij moest haar theorie examen doen(helaas niet gehaalt) en ik ging met haar mee. We zouden erna naar terrasje gaan waar R. werkt zodat ze hem kon ontmoeten en ik hem nog even kon zien. leuk plan dus. Maar helaas had R. op maandag avond voedselvergiftiging opgelope, waardoor die gister niet zijn theorie(ja hij ook) kon doen en vandaag niet kon werke omdat naja netjes gezegd zijn maag nog overstuur was. Dus smste hij me vanochtend dat hij me jammer genoeg niet kon zien.

Later toen ik smste dat hij dan maar moes gaan slape en beter moes worde(vond hem eg zielig!) smst ti ja je kan anders met die vriendin ook wel naar mij toe komen. Dat was dus eg voor het eerst dat hij me bij hem thuis uitnodigde!!! maja vriendin was gezakt en k moes slippers halen(want had mega blare van die leuke schoene die ik perse aan wou op date met R.) want elke schoen deed pijn.

Dus heb ik beslote niet te gaan. Ik wacht nu maar gewoon af tot hij mij aandacht zoekt. Want hij weet niet wat hij wilt, maar wilt wel iedereen van me vriende lere kenne etc en bij me slape enzo.. maja ik denk dat ik er maar van ga genieten en naja samen slape lijkt me nog ni zo'n goed idee want zoek geen sexrelatie en ben bang dat het daar dan wel op uit draait desondanks dat hij zeg dat hij dat niet wil, maar gewoon bij me wil ligge en me vast houde etc.. maja.. denk dat dit de beste oplossing is voor me..
07 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Felencia
Felencia, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende