een nieuwe dag, een nieuwe lach

Even pauze, wiskunde is best moeilijk, zo zonder les en uitleg.
Gisteren Zodiac gekeken, jeeetje wat een goeie, spannende, soms enge film is dat zeg! Echt een aanrader. Vond het wel moeilijk om in slaap te komen, het is tenslotte echt gebeurd, en als je je dan indenkt dat als de moordenaar nog leeft, dattie misschien nog steeds bezig is met moorden (hij kan nog leven, zou dan tussen de 50 en 65 jaar zijn). Das toch eng? Iemand die moord om te moorden, gewoon omdat ie dat fijn vind. echt griezelig.

Anyway, ga een leuk weekend tegemoet, morgen komen twee vrienden van mijn vriend langs, helemaal uit Nederland, echt wel tof van ze. Ze komen maar één nachtje, maar toch, gezellig eten samen, ergens wat drinken, uitgaan, samen ontbijten. En dan gaan ze weer.

Ik leef echt van weekend tot weekend.

volgend weekend de Venus beurs, ik ga sowieso 1 dag, maar misschien 2. Ik hoop twee.

De week daarop komt de moeder van mn vriend, en een vriend van mn vriend hierheen, ook uit Nederland, maar wel voor een hele week, echt leuk. Gelukkig kan ik het goed met hun vinden. Mijn vriend werkt, en ik ben hier thuis, aan het leren.

De week daarop gaan we vast weer eens naar Nederland, vrienden van mijn vriend bezoeken. Misschien moet ik nog wel werken voor een Nederlandse opdrachtgever, wie weet.

Hoe dan ook, een paar leuke dingen in het vooruitzicht. Onderbroken door de sleur van wiskunde en natuurkunde. Maar das ook wel leuk, hoe meer ik er aan werk, hoe leuker en interessanter het wordt.

adieu
A
12 okt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Apartje
Apartje, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende