Eerste keer

Oke, het is allemaal nog nieuw voor me, maar ik wil zo graag me gevoelens uiten over zo veel dingen.
Ik kan niet wachten om aan het nieuwen jaar te beginnen 2011 gaat een nieuwe start worden voor mij, ik heb alleen nog geen goede voornemens.
Ik ben de laatste paar dagen best wel emotioneel in de war geraakt want er zijn gewoon veel dingen die in mijn omgeving aan de hand zijn.
Ik ben verliefd dus ik voel me meeste van de tijd erg dromerig en goed, maar dan denk ik terug aan vroeger wat er met haar is gebeurd (nogal akelige dingen) en dan word ik gek en wil ik letterlijk die mensen vermoorden.
Dus het is een grote mix met mijn gevoelens maar dat gaat veranderen in 2011 dan ga ik alles gewoon rustig aan doen, behalve met school daar ga ik juist harder aan de slag want ik wil echt slagen!
Ook voel ik me wat ouders worden, alsof de tijd snel voorbij gaat, ik ga nu al bijna van school af (als het goed gaat).
Het is zo dat ik met school er niet heel goed voor sta ik sta bijna overal wel onvoldoende voor of net voldoende, maar daar ga ik echt heel erg me best op proberen te doen.
Ik heb vandaag wat geleerd dat eindelijk tot me is doorgedrongen, niets is simpel in het leven en niets komt gratis op je af, je moet er hard voor vechten om je dromen te bereiken en juist hard je best blijven doen zelfs als dat soms onmogelijk lijkt te zijn.
de 1ste periode was ik een emotioneel wrak de 2de probeerde ik te verbeteren maar dat lukte bijna niet. Dus dat betekend maar dat ik nog harder me best moet gaan doen.
Misschien kom ik er met wat steun door heen,
Maar ik ga nu leren, om 3 uur s'nachts in de vakantie (gekkewerk)
bye ik ga nu offline - 31 dec. 2010
31 dec 2010 - bewerkt op 31 dec 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bman2008
bman2008, man, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende