Elastiek; Groep, Bier, BrPo

Hmz... Ik kon gister niet op deze site komen, vandaar dat ik niet geschreven heb toen.
Naja... Gister-aaf naar ElastiekMuziek geweest...
Om half 7 werd me verteld dat ze me om half 8 zouden komen ophalen... Naja.. zo gaat dat dus altijd. Je kunt zoooo geweldig goed afspraken maken met Maes. Maar ach, verder issie aardig hoorvrolijk

Naja.. Om half 8 kwam Maes dus, met nog een paar mensen... Tenminste dat dacht ik. Het bleek een groep van 25 man te zijn.
[Pauze om een ijsje te pakkenvrolijk]
Naja... Dus wij fietsten naar Beek toe... Onderweg bij een bankje blijven hangen. Iedereen had wat te zuipen bij.
De meeste gesprekken gingen toen zo:
'Ey, jij oowk mee?'
'Jupz, jij oowk?'
'Mja, Mag k een sepp van jou?'
'Als ik een sepp van jou mag'
Onzin gesprekken dus.

Naja... Toen splitste de groep op, een groep die nog langer bij het bankje bleven hangen. En een groep die naar Elastiek toe wilde. Ik fietste mee naar Elastiek.
Daar aangekomen zag ik allemaal mensen die ik kende. Het vervelende is alleen altijd. Dat ik wel een hoop mensen ken, Maar die horen allemaal bij een ander 'groep'. Dus als er een hoop groepjes verspreid over een grasveld heen zitten. Loop ik steeds heen en weer.
Even Bij Rik gezeten. Tussen door bij ammel mensen bier gedronkennahnah, dus was redelijk aangeschoten. Toen Yve gebeld. Ze zei dat ze later kwam want Linda was schijnbaar aangereden.

Toen zag ik Rob staan. Ik had een weddeschap met hem. Ik vond hem oversext. En toen hadden we de weddeschap gesloten dat hij t/m vrijdagaaf niet meer zou sexen. Als hij dat vol hield zou ik hem zoenen [ik de held op sokken]. En als hij dat niet volhield kreeg ik een knffl en een kussie.
Naja... Ik zag em dus, hij kwam naar me toe en gaf me een knuffel. En toen ineens kwam Anneke heel hysterisch op me af rennen. Ze zei dat ze zoveel van Herman hield (een gast die haar heel veel pijn heeft gedaan, haar heeft gebruikt, en door hem heeft ze zich heel veel in haar arm gesneden). Ik werd helemaal boos, dat ze dat niet moest zeggen. Dat hij haar vel te veel had aangedaan, dat hij haar niet waard is. Ze was dan mss wel dronken, maar toch. Maarjah... Ik zei dat het al kut genoeg was dat ze inzichzelf sneed, Maar dat ze dat al helemaal niet om hem mocht doen. Toen zei ze dat ze beloofde dat ze niet meer om Herman in zichzelf zou snijden. Ik geloof er nix van. Maar toch, ik had d'r wel een beetje gekalmeerd... Maar Rob was toen weggelopen.

Toen heb ik Michiel nog gezien, Met Hamoen staan praten, Maes kwam met de groep. En toen zag ik Rob weer. We hebben staan praten. Soms was het stil, maar wel liepen toch niet van elkaar weg. Na een tijdje gingen we ergens zitten. En Beetje knuffelig gedaan. Toen hebben we gezoend. En heel de avond samen hand in hand gelopen, en knuffelig geweest. Hij is Sweeterg vrolijk

Om half 12 kwam Brainpower. Ik kwam Yvonne tegen. En ik, Yvonne, Jessica, Bram, Lucas en Rob gingen daarheen. Het viel echt zwaar tegen. Want ik ken best veel liedjes van hun, vond ze best wel leuk. Maar Life was er egt nix aan. ze hebben een kwartier de 4e kaart gezongen:S... Maarjah. Ik kan iig zeggen dak ze heb geziennahnah.
Ik moest om 2 uur thuis zijn, Tommy die bij mij in de straat woont, wilde ook om 2 uur thuis zijn. Dus fietste ik met hem mee terug.
Hij zelf was redelijk van de plaat, dus was wel grappig om met hem mee terug te fietsen vrolijk
Naja... Ik hoop dat ik Zondag ook nog ff drheen mag van mn papa.

/XxxX\
AiksaS
29 mei 2004 - bewerkt op 29 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van AiksaS
AiksaS, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende