even afreageren. x.x

ik ga nu naar de 1e en sinds begin groep 7 heb ik zo'n hekel gekregen aan een vriendin van mij.
het was eerst mijn beste vriendin maar het blijkt dat ze dat helemaal niet wou zijn, zoals ik het begreep. in het begin van groep 7 had ik 3 echte close friends, en daar ging ik dan ook de hele tijd mee om. maar P ( da's een meisje wat in mijn klas zat. ) wou dat niet en werd er chaggie door. ik dacht eerst van ; stomwijf, kom er dan bij. >< niet dus. dus ze ging het maar anders aanpakken, ze ging 1 voor 1 ze van mij weghalen. waaronder die ''beste vriendin'' van me. zij was zeg maar het eerste slachtoffer en werd dus als toy weer weggegooid omdat de volgende aan de beurt was, maar zei dacht nog steeds ; dat is mijn vriendin, niet dus. want P schonk geen aandacht meer aan haar.

na de vase die was geweest bij P dat ze iedereen weg haalde, dacht mijn vriendin weer van; nu kan het wel weer. dus die vriendin van mij werd een meeloper, want P was zeg maar ''populair'' >< en dat wou mijn vriendin dus ook zijn. dus als dat meisje in me buurt was gingen ze gezamenlijk op mij katten. ik en P hadden een HEKEL aan elkaar. en een van die drie vriendinnen was dus de beste vriendin van P , en 1 keer hadden P en ik in de 2e maand van groep 8 hele erge heftige ruzie en ging dat meisje huilen, en gingen ze met zijn alle naar P. want die huilt altijd wel. stond ik daar in me uppie. scheit, dacht ik toen, ik was zo kwaad. maar die ''beste vriendin'' ging dus de hele tijd bij P. ik had nog meer vriendinnen, en mijn andere vriendin die ken ik al sinds groep 1 en dat is altijd echt mijn BESTE VRIENDIN geweest.

toen een half jaar voorbij was en de grote vakantie in de buurt kwam, veranderde die vriendin helemaal, en veranderde ze van; stoer kind naar meeloper en irritant kind. ik had er de pest in dat ze zo werd. nu gaan we dus allebei naar een andere school en zal ik haar niet meer zo vaak zien, het is natuurlijk niet leuk, dat je een van je beste vriendinnen kwijt raakt omdat ze eerst wordt gehypnotiseerd door een wijf dat niet goed bij haar verstand zit. ( dat ze niet goed bij haar hoofd is, is nog een andere geschiedenis. x] ) en dan ook nog een meelopertje wordt omdat ze ook nog te jong is voor dingen zoals wij en dan maar bij het wijf gaat dat nog het meest in de buurt komt van een kleuter. das niet de vriendin die ik kende. ik zal nog wel eens met haar gaan kletsen ofzoiets. maar echt zien en naar de winkels gaan niet.

en ik zou niet willen dat iemand hierop vervelend reageert, want ik heb me toen ik dat had, heel erg rot gevoeld.

xx Demi.
14 jul 2010 - bewerkt op 15 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van demipoep
demipoep, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende