Even niet opnemen?

Het handige aan mobiele telefoon is dat als iemand je belt je hem kunt negeren of beslissen op te nemen. Jammer dat je dat niet met mensen kunt doen.

Mijn ketenen verbieden mij te denken aan de realiteit. Om te denken aan iemand die liefde aan mij kan geven. Op de ene of andere reden gaat het altijd verkeerd. Meestal mijn schuld. Ik geloof liever in het beeld dat ik over diegene heb dan dat ik dingen over hem kom te weten die niet in mijn beeld passen. Dingen waar ik teveel ophef over maak en dat ik dan afstand neem van hem die mij misschien wel rust gunt?

Misschien komt het door mijn ouders. Op mijn vijfde gescheiden en daarna is mijn vader hertrouwd met de beste vriendin van mijn moeder. Hoe fascinerend is dat? Vooral als je bedenkt dat ze het al een tijdje voor de scheiding samen deden.. De beste vriendin van mijn moeder die op ons lette als ze beide aan het werken waren. Misschien betaalde mijn vader gewoon voor het oppassen? hadden ze misschien geld te kort? Nou iedergeval voorzag ze wel in alle faciliteiten.. en niet alleen voor mij en mijn zus!
Of misschien komt het door het feit dat mijn moeder voor vrouwen valt? en dat ze met een vrouw, nauwelijks 1 jaar na de scheiding was getrouwd? en daar 2 jaar mee getrouwd was en daarna een uit/aan relatie aanging met een vrouw die zo onbetrouwbaar was als de evolutie-theorieen? Of komt het omdat ik om me heen nooit ware liefde heb gezien?

Ik wou dat ik sommige mensen niet kon opnemen. Voor mij zelf. Ik wou dat ik sommige mensen altijd aan de telefoon kon houden. Ik wou dat ik een abbonement had zodat ik daar voor kon zorgen. Ik wou dat ik geen tegenslagen kreeg, een goede verbinding kreeg voor een nieuw begin.
26 okt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van maerle
maerle, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende